23 / 05 / 2024

Emeklileri Kurban Bayramı öncesi mutlu edecek haber geldi 8500 TL emekli ikramiyesi yatacak!

Emeklileri Kurban Bayramı öncesi mutlu edecek haber geldi 8500 TL emekli ikramiyesi yatacak!

Emekli vatandaşlar için sevindirici bir haber geldi. Kurban Bayramı öncesinde verilecek emekli bayram ikramiyesi, 4 katına çıkarılarak tam 8.500 TL olarak belirlendi.



Emeklileri Kurban Bayramı öncesi mutlu edecek haber geldi 8500 TL emekli ikramiyesi yatacak!

Ramazan Bayramı’nda verilen ikramiyenin farkı da ödenecek

Konuşmalarına Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun emeklilere yönelik diğer planlarını anlatarak devam eden Babacan; Ramazan Bayramı'nda ödenen emekli ikramiyelerinin yanı sıra 8 bin 500 TL'lik bir bayram ikramiyesi daha verileceğini belirtti.

Emekli maaşlarının ve ikramiyelerin iyileştirileceğinden bahseden Babacan, seçimlerde seçmenlerin kendilerinden yana oy kullanmasını istedi. Böylelikle ülkedeki israf ve savurganlığın önüne geçilerek kaynakların daha verimli kullanılmasına olanak sağlanacağını belirtti.

Babacan’ın vaatleri emekli kesim için oldukça dikkat çekici gibi görünse de 14 Mayıs’ta halk nihai kararını verecek.

Ev hanımları ne zaman emeklilik desteği alacak? 2023 emeklilik desteği başvuruları zaman başlayacak?

Çiftçiye erken emeklilik müjdesi! Yüzde 20 daha yüksek maaşla yeni emeklilik reformu kapıda!

EYT’de 3600-4500 gün prim hesabında flaş gelişme! İşte masadaki emeklilik formülü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön