27 / 05 / 2024

Emeklilerin beklediği farklar yatıyor! Genelge yayımlandı!

 Emeklilerin beklediği farklar yatıyor! Genelge yayımlandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı birçok maaş hesaplaması için kullanılan memur maaş katsayıları ile ilgili genelgeyi yayımladı...



Hazine ve Maliye Bakanlığı, birçok maaş hesaplamasında kullanılan memur maaş katsayılarına ilişkin genelge yayınladı. Memur ve emekliler arasındaki 2,5 puanlık farkın iki gün içinde ödenmesi bekleniyor.

Mebpersonelcom'da yer alan habere göre; aile yardımı ödeneği 535 liraya, özel hizmet tazminatı tavanı 1708 liradan 2 bin 236 liraya çıkarıldı. 1 Ocak itibarıyla geçerli olacak sözleşmeli personelin sözleşmelerinin yenilenmesinin Şubat ayı sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi.

İşte milyonların merak ettiği maaş artışları ve ek zamlar başta olmak üzere memur, emekli ve kamu çalışanını ilgilendiren Bakanlık genelgesinin detayları..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön