29 / 04 / 2024

Emeklilerin bu yıl bayram ikramiyesi kaç TL? Bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Emeklilerin bu yıl bayram ikramiyesi kaç TL? Bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Kamu çalışanları ve emekliler için  bayram ikramiyesi, bir ihtiyaçlarını görecekleri ya da bayramda rahat harcama yapacakları toplu para anlamına geliyor. Peki bu yıl emekliler kaç TL bayram ikramiyesi alacak? Kamu çalışanlarına kaç TL tediye ödenecek?



Nisan ayı hem emekliler, hem de kamu çalışanları için bereketli geçecek. Ramazan ayının bitişiyle birlikte emekliler bayram ikramiyesini hesaplarında görecek.

Kamu işçilerinin ve emeklilerin beklediği ödemeler Nisan ayında yapılacak. Ramazan bayramı öncesi emeklilere bayram ikramiyesi ödemesi, kamu çalışanlarına ise bu ay ilk taksidi yatırılan tediyelerin ikinci taksiti ödemesi yapılacak.  

Vatandaşların merakla beklediği ödemelerin miktarı ve ne zaman ödeme yapılacağı merak ediliyor. Bu sene Nisan ayında yapılacak ödemeler yüzleri güldürürken, vatandaşlar da adeta bayram edecek.

NİSAN AYI ÇİFTE BAYRAM YAŞATACAK

Kamu çalışanlarının merakla beklediği tediye ödemesi de, emeklilerini bayram ikramiyesi ödemesi de Nisan ayında yapılacak.  Emeklilere bayram ikramiyeleri Nisan ayına denk gelen Ramazan Bayramı’nın öncesinde yatırılacak.

Emeklilerin bu yıl bayram ikramiyesi kaç TL? Bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Kamu personelinin çok sevineceği tediyenin ikinci taksidi de Ramazan bayramı sonrasında hesaplara geçecek. Alınan karara göre, tediye ödemelerinde en düşük miktar 2 bin 168 lira olurken, en yüksek tediye ödemesi 8 bin 233 liraya kadar çıkacak.

Kamu çalışanlarına yönelik her yıl yapılan tediye ödemeleri, 52 günlük bedel şeklinde verilirken,  bu ay yapılan ödemenin ardından kalan 26 günlük tutar ise yılın ikinci yarısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla 26 günlük bir ödeme daha geliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön