30 / 04 / 2024

Emeklilerin en rahat yaşadığı şehirler açıklandı! Listeye Türkiye'den de giren var

Emeklilerin en rahat yaşadığı şehirler açıklandı! Listeye Türkiye'den de giren var

'Emeklilerin en rahat yaşayacağı 10 kent' açıklandı: Türkiye'den de bir il listeye girdi. İşte o liste...



Almanya'da yayınlanan Focus Dergisi, 2023 yılı için dünya genelinde emekliliğin en rahat şekilde yaşanabileceği 10 şehri sıraladı. Focus Dergisi'nin araştırmasında 799 ülke, emekliler için sağlık hizmetleri, güvenlik gibi kriterler baz alınarak sınıflandırıldı. İşte tüm detaylar...

Araştırmada "Berlin'e kıyasla bir şehirde ortalama kira ne kadar fazla? Berlin'e kıyasla diğer yaşam masrafları ne kadar fazla? Yerel sağlık hizmetleri ne kadar kaliteli? İklim ne kadar kaliteli? Hava kalitesi nasıl" gibi kriterlerin dikkate alındığı ifade ediliyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön