02 / 05 / 2024

Emeklilerin gözü bu haberde! Maaş farkı yattı mı?

Emeklilerin gözü bu haberde! Maaş farkı yattı mı?

Zamlı maaşlarına kavuşmak için gün sayan milyonlarca emekli, maaş farklarının ne zaman ödeneceğini merak ediyor. SSK Bağ-Kur emekli maaş farkı ne zaman yatar? Maaş farkı ne zaman yatacak?



EMEKLİ MAAŞ FARKI NE ZAMAN YATAR?

Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri, zamlı maaşlarınıı ve enflasyon farkının ödemesi 15 Ocak'ta olacaktı.

Ancak ek zamla ilgili 8 maddelik görüşmeler 18 Ocak Salı gününe ertelendiği için maaş bu farklı tarihe ulaşmadı. Bu nedenle, görüşmelerin hemen ardından maaş farklarının bu hafta muhasebeleştirilmesi bekleniyor.

Maaş farkı SSK emeklilerine 17-26 Ocak, Bağ-Kur emeklilerine 25-28 Ocak'ta ödenecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön