02 / 05 / 2024

Emeklilerin gözü bu haberde! Maaş farkı yattı mı?

Emeklilerin gözü bu haberde! Maaş farkı yattı mı?

Zamlı maaşlarına kavuşmak için gün sayan milyonlarca emekli, maaş farklarının ne zaman ödeneceğini merak ediyor. SSK Bağ-Kur emekli maaş farkı ne zaman yatar? Maaş farkı ne zaman yatacak?



MEMUR MAAŞ ZAMMI NE KADAR OLDU?

Memur maaşları, 2021'in ikinci yarısındaki enflasyon farkı ve yüzde 5 toplu iş sözleşmesi zammı ile artırılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, toplu sözleşme zammını 2022'de yüzde 5'ten yüzde 7,5'e çıkardıklarını söyledi. Erdoğan, bunun memur maaşlarında yüzde 30,5'lik bir artışla sonuçlanacağını belirtti. Memur maaşları da Ocak ayında yüzde 30,5 oranında artacak.

2022 zam farkları ne zaman yatacak?

Memur maaşlarında zam oranı ne olacak?

Dolar kuru bugün ne kadar?

Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç TL?

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

20 Ocak A101 aktüel ürünler kataloğunda neler var? Bu haftaki dev fırsatlar!

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön