29 / 04 / 2024

Emekliye promosyonda yarışa girildi! Akbank’a gitmeniz yeterli! 7. 500 lira verilecek

Emekliye promosyonda yarışa girildi! Akbank’a gitmeniz yeterli! 7. 500 lira verilecek

Bankalar adeta yarışa girdi. Kamu ve özel bankalardan tek tek promosyon haberleri gelmeye devam ediyor. Akbank ise bu alanda yeni bir çığır açtı. Banka 7 bin 500 lira promosyon verecek. İşte detaylar…



Emeklilere son dönemlerde peş peşe müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Milyonlarca emekliye şimdi ise promosyon duyurusu yapıldı. Geçtiğimiz günlerde 5 bin liraya yükselen banka promosyon ödemesi artırıldı. Ek koşul olmadan 7 bin liraya kadar ödeme yapılıyor. Bu ödemeden SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu emekliler ile dul ve yetim aylığı alan vatandaşların da faydalanabileceği açıklandı.

Enflasyon rakamlarında son bir yılda meydana gelen artış, özel ve kamu bankalarını da harekete geçirdi. 750 lira seyirlerinde başlayan ödemeler son bir yıl içerisinde zamlandı. Temmuz ayında gelen zamdan daha önce pek çok banka promosyon ödemesini 5 bin liraya çıkardı. Tüm bunlara rağmen bugün gelen son habere göre promosyonda tavan ücret 7 bin lira oldu. Bütün emekliler bu ödemeden faydalanabilecek.

Emekliye promosyonda yarışa girildi! Akbank’a gitmeniz yeterli! 7. 500 lira verilecek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön