30 / 04 / 2024

Emlak Çadırı satışları ne zaman yapılacak?

Emlak Çadırı satışları ne zaman yapılacak?

Emlak Çadırı kampanyasıyla 240 bağımsız bölüm "fiyatı siz belirleyin" sloganıyla piyasa değerinin altında fiyatlarla 31 Mayıs'ta sahipleriyle buluşuyor. Kampanya dahilinde fiyatlar 99 bin TL'den başlıyor..



Emlak Çadırı kampanyasıyla 240 bağımsız bölüm "fiyatı siz belirleyin" sloganıyla piyasa değerinin altında fiyatlarla 31 Mayıs'ta sahipleriyle buluşuyor Gayrimenkul sektöründe çadır dönemi başlıyor. Farklı bölgelerde yer-alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar Emlak Çadırında çok düşük fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu yıl ilki düzenlenecek F.mlak Çadırında, konutlar 99 bin Tl .'ye, VIP ofisler 149 bin Tl'ye ve Cadde dükkanlar 199 bin TL'ye satışa sunulacak. Yılda sadece bir gün kurulacak olan Emlak Çadırının ilki 31 Mayıs 2015, Pazar günü yapılacak. 


SEKTÖRDE BİR İLK 

Pek çok geliştirici firmanın inşaatını tamamladığı markalı projelerde var olan az sayıdaki nitelikli stoğu pazarlama ve tanıtım bütçelerinin yüksekliği nedeniyle ellerinde tuttuklarını ve kampanya yapacak bir ticari hacim oluşmadığını belirten İlgi Yönetim Genci Müdürü Murat Gülep inşaatı tamamlanmış markalı gayrimenkul projelerinden gerekli tüm teknik, idari kontrolleri ve anlaşmaları yaparak Emlak Çadırına garantör olduğumuz konut, ofis ve cadde dükkanlarını topluyoruz. Emlak Çadırında satılan bağımsız birimlerde tek fiyat uygulaması yapıyoruz. Bu yıl tüm konutları KDV dahil 99 bin liradan, ofisleri 149 bin liradan, Cadde dükkanlarını ise 199 bin liradan satışa sunacağız" diye konuştu. 


Uyguladıkları sistemle avantajlı fiyatların yanı sıra Emlak Çadırında sağladıkları bir diğer imkanın da piyasanın kendi rayicini kendi belirlemesine fırsat tanıyacak şekilde açık artırma düzenleme olduğunu belirten İlgi Yönetim Genel Müdürü Gülep şöyle dedi: GERÇEK FİYATLAR "Biz, Emlak Çadırında bu ürünlerin hızlı satışı adına dip fiyatlar belirleyip satışa sunuyor ve alıcılarla gerçek fiyatlar üzerinden buluşmalarına olanak tanıyoruz. Bu şekilde gerek yurtiçi gerekse yurtdışı yatırımcı ve kullanıcılara kendi takdir ettikleri fiyatlar üzerinden hemen teslim gayrimenkul yatırımı yapma fırsatı sunmuş olacağız" şeklinde konuştu. Bu yıl 31 Mayıs Pazar günü düzenlenecek satışlara başvuru için son gün 29 Mayıs ( uma saat 17.00 olarak belirlendi. On başvurular emlakcadiri.com web sitesi üzerinden yapılacak. 


Yeni Akit


Geri Dön