09 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...



Düşler Vadisi projesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çayağzı Mahallesi'nde yükseliyor. Projenin yakın çevresinde Riva Konakları, Antriva Evleri gibi nitelikli konut projeleri, Çayağzı Deresi ve köy yerleşimi gibi alanlar bulunuyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Düşler Vadisi projesinin 3. Etabında satışlar geçtiğimiz aylarda başlamıştı. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 16 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 27,6 kilometre, 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü’ne 36,4 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na takribi 52,5 kilometre uzaklıkta yükselen proje, Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı imzasıyla inşa ediliyor. 

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için de Ocak ayının son günlerinde imzalar atıldı. Emlak Konut GYO ile T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında  imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" kapsamında ihale edilen İstanbul Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'ni Bayındırlar Yapı A.Ş. ile Burakyol Müh. ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı üstleniyor. Projenin sözleşme bedeli 601 milyon Türk Lirası+KDV şeklinde belirtildi. 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi, Altınköy-2 Sitesi'nin dönüşümünü kapsıyor. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy ile Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalelerini erteledi! İşte yeni tarihler...

Batı Birikim Gayrimenkul'den Maltepe Dragos'a 689 konutluk yeni proje geliyor!

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!


Geri Dön