12 / 05 / 2024

En avantajlı bayram kredisi hangi bankada! İşte bankaların bayram kredileri!

En avantajlı bayram kredisi hangi bankada! İşte bankaların bayram kredileri!

Ramazan Bayramı artan ihtiyaçlar ile birlikte tüketicilerin kredi talebi de artıyor. Vatandaş hangi bankanın daha avantajlı kredi paketi sunduğunu merak ediyor. Yaklaşık 20 bankanın kredi paketlerini bir arada sunan HangiKredi ise tek bir platform üzerinden tüketicilere karşılaştırma fırsatı sunuyor



20 BANKAYI KARŞILAŞTIRMA İMKANI

En avantajlı bayram kredisi hangi bankada! İşte bankaların bayram kredileri!

Bayram öncesi vatandaşların ihtiyaçlarının arttığına işaret eden HangiKredi Genel Müdürü Oray Durmazoğlu, bankaların, bu dönemde bayram kredisi kampanyalarına öncelik vererek tüketicilere ulaşmaya çalıştığını ifade etti. Bu dönemde aynı zamanda bankaların bayrama özel kredi kampanyalarını diğer dönemlere göre daha uygun koşullarda sunduğuna da işaret eden Durmazoğlu, HangiKredi sayesinde tüketicilerin de 20’den fazla bankanın kredi kampanyalarını karşılaştırarak en uygun koşullarda kredi kullanma imkanını yakaladığını söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön