08 / 05 / 2024

En iyi yatırım konut almak!

En iyi yatırım konut almak!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni, gayrimenkul sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulundu. 




Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni, gayrimenkul sektörü hakkında çok önemli açıklamalar yaptı. Bağdat Caddesi’nde Park Residence Cadde projesinin yeni satış kampanyasına yönelik toplantıda konuşan Çepni, piyasaların düzelmeye başladığını dile getirdi. 

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bağdat Caddesi’ndeki son durumu da değerlendiren Çepni, “Caddede hafif bir toparlanma var. Kentsel dönüşüm burada bir ihtiyaçtı ancak çok inşaat yapıldı, halen de yapılıyor. Bu durumdan dolayı sıkıntı çekildi, caddeyi biraz düşürdü. Şimdi yeniden kiralamalar başladı. Büyük firmalar geri dönüyor” dedi.

 

Dövizde yaşanan hareketlenmeyi konut fiyatlarına yansıtmadıklarını da sözlerine ekleyen Güngör Çepni, bu nedenle konut alıcısı için önemli bir fırsat oluşturduklarını vurguladı. 

 

Çepni, “Hem kurdaki, hem de enflasyondaki hareketlilik fiyatlarda yer almıyor. Dolayısı ile şu anda konut alan bu iki alanda da ayrıca kar sağlayacak. Zaten konutu alırken yaklaşık yüzde 20 değerinin altında almış olacak. Şu anda yapılacak en iyi yatırım konut sahibi olmak” dedi. 

 

Park Residences Cadde projesinde TL bazında yüzde 30 peşin 36 ay 0 faiz kampanyasıyla satışların devam ettiği de söyleyen Çepni, projenin yüzde 40’nın satışını gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

 

İran’a satış ofisi
Bodrum’da bir proje hazırlığında olduklarını da sözlerine ekleyen Güngör Çepni, İran’ın başkenti Tahran’da bir AVM içinde satış ofisi açacaklarını açıkladı.

 

İranlılar’ın Dubai ve Abu Dabi’de çok yatırım yaptığını ancak son dönemde burada ciddi sıkıntılar yaşamaya başladıklarını belirterek, “İranlılar için yeni bir adres sunmamız lazım. Bağdat Caddesi neden olmasın? İran için çok hevesliyim. Park Residence Cadde’de 3 İranlı müşterimiz oldu. Satış ofisiyle birlikte bu sayı artacaktır” dedi.


Geri Dön