10 / 05 / 2024

En ucuz otobüs bileti nasıl alınır? Ucuz otobüs bileti alma tüyoları...

En ucuz otobüs bileti nasıl alınır? Ucuz otobüs bileti alma tüyoları...

Dilediğiniz gün ve saatte yolculuk yapma olanağı sunan otobüslerde uygun fiyata bilet bulmak mümkün. Peki en ucuz otobüs bileti nasıl alınır? 



İşe öncelikle bütün otobüs seferlerini karşılaştırarak başlamanız gerekmekte. İnternetten faydalanarak bu adımı kolaylıkla başarabilirsiniz. Bu sayede otobüs biletlerini karşılaştırabileceğiz uygulamakar ve siteler bulmanız mümkün. Gideceğiz yere olan tüm firmaları ve boş koltukları inceleyebilir ve online ödemeyle biletinizi satın alabilirsiniz.

Otobüs biletlerini mümkün olduğu kadar erken almaya çalışın. Uçak biletleri kadar büyük fark olmasa da otobüs biletlerinde de erken bilet alım avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ek olarak otobüs biletlerinizi internet üzerinden aldığınızda, biletinizi 24 saate kadar herhangi bir kesinti ödemeden iptal edebiliyor ya da açığa alabiliyorsunuz. 

En ucuz otobüs bileti nasıl alınır? Ucuz otobüs bileti alma tüyoları...

Koltuk düzenine dikkat

Otobüslerin oturma düzenini de kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Çoğu firma 2 + 1 otobüslerdeki koltukları yüksek fiyattan satışa sunuyor. Bu yüzden araçtaki diğer koltukların fiyatlarına ya da aynı firmanın diğer seferlerine de göz atabilirsiniz.

Kampanyaları izleyin. Kampanyaları izlemek de ucuz otobüs bileti almanın en kolay yollarından biri. Özellikle sezon dönemlerinde çoğu otobüs firması kampanya düzenliyor. Bu sezonlarda firmaları sosyal medya hesaplarından takip ederek kampanyalardan haberdar olabilirsiniz. isterseniz onlie bilet uygulamalarına üye olarak bilet fırsatlarından anında da haberdar olabilirsiniz.

Editörün Notu: Bu haber 14 Haziran 2022, saat 21.40'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 28 kuruş, euro 18 lira 01 kuruş, altının gramı ise bin 7 lira 44 kuruş değerindedir.

30 liraya yaklaşan benzinin fiyatı düşecek mi?

İslam Memiş altın ve dolarda alım fırsatı için tarih verdi!

KYK yurdanda bir dilim karpuzun fiyatı dudak uçuklattı

 


Geri Dön