27 / 04 / 2024

Endu İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endu İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endu İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Ensar Duru, Hakan Yastı, Oğuzhan Dolgunçay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da Özyenikent Sitesi'nde kuruldu.



Endu İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Ensar Duru, Hakan Yastı, Oğuzhan Dolgunçay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. 


Endu İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-                   Bilgisayar makineleri, donanımları, yazılımları ve sistemleri ile disk, disket, manyetik bant, dosya, kağıt, yazıcı şeridi, kartuş vb. bilgisayar tüketim malzemeleri ve bilgi teknolojilerini üretmek, almak, satmak, ithal ve ihraç etmek. 2-                   Kamu, özel ve tüzel kişilere bilgisayar yazılım ve donanım seçiminde fizibilite raporları hazırlamak, mühendislik, müşavirlik, eğitim, destek ve servis hizmeti almak, vermek. 3-                   Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4-                   Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 5-                   Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 6-                   Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 7-                   Her türlü inşaat malzemelerini toptan almak satmak 8-                   Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası,  koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak 9-                   Her türlü nalburiye işleri yapmak. 10-               Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek. 11-               Her türlü motorlu taşıt ticareti yapmak, motorlu taşıt almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek. 12-               Her türlü motorlu araçların tamir bakım faaliyetlerinde bulunmak. 13-               Her türlü internet aracılığı ile reklamcılık faaliyetlerinde bulunmak. 14-               Her türlü web sitesi tasarımı faaliyetlerinde bulunmak. 15-               İnternet aracılığı ile her türlü malların pazarlamasını yapmak. 16-               Reklamcılıkla ilgili olarak hediyelik eşya ve promosyon ürünlerinin alımını, satımını, yapmak. Promosyon ürünlerini fason olarak yaptırmak. 17-               Çeşitli mesleki alanlarda beceri kazandırmak maksadıyla sanat ve mesleğe yönelik (bilgisayar, daktilo, muhasebe, modelistlik, stilistlik) eğitim ve öğretim vermek, özel dershane ve kurs açıp işletmek. 18-               Yabancı dil kursları açmak. 19-               Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak.



Geri Dön