09 / 05 / 2024

Ensar Duru

Ensar Duru

Endu İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Ensar Duru, Hakan Yastı, Oğuzhan Dolgunçay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da Özyenikent Sitesi'nde kuruldu.

Ankara-Ankara projesi tüketici davası duruşması 17 Nisan'da!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara projesi tüketici dava duruşmasının 17 Nisan 2020 tarihine ertelenmesine karar verildi...

İstanbul’da 100 bin konut mağduru seslerini duyurmak istiyor!

Türkiye'de ev alma hayali kurup kredi çekerek borca giren çok sayıda kişi, yıllardır seslerini duyurmaya çalışıyor. Sadece İstanbul’da toplam 100 bine yakın toplu konut mağduru olduğu düşünülüyor.

Almanya ekonomisini inşaat sektörünün sağlam duruşu ile sürdürecek!

Almanya Merkez Bankası Bundesbank, ekonomiye yönelik şubat ayı raporunu yayımladı. Raporda güçlü iş gücü piyasası ve inşaat sektörünün etkisiyle sağlam duruşunu sürdüreceği kaydedildi...

Kızılay bağışıyla ilgli Ensar Vakfı'ndan ABD'de yurt açıklaması!

Başkentgaz'ın Kızılay üzerinden Ensar Vakfı'na yaptığı 8 milyon dolarlık bağış tartışılmaya devam ediyor. Ensar Vakfın'da yapılan açıklamada;" Gençlerin güven içerisinde barınabileceği bir yurt projesi TÜRKEN Vakfı tarafından hayata geçirilmiştir." ifadeleri yer aldı...

Şırnak'ta 583 terör mağduru aile yeni evine kavuştu!

Şırnak'ta terör mağduru 583 aileye noter huzurunda yapılan kura çekilişi sonrası evleri teslim edildi. Cengiz Eren açıklamasında; "Bugüne kadar 2 bin 824 konutun hak sahiplerine teslim edildi." dedi...

Ensar Müşavirlik İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Ensar Müşavirlik İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Fatih Özbek tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'a karşı duranlar, bilimsel bir karşı duruş içerisinde değil!

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Kanal İstanbul'a karşı duranlar, bilimsel bir karşı duruş içerisinde değil, bilimsel hiçbir altyapısı yok" dedi...

Duru Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Tekstil Su Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu. 

Yüksekova'da terör mağduru aileler evlerine kavuştu!

TOKİ tarafından terör mağduru aileler için Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde inşa edilen 3 bin 63 konutun bir kısmı hak sahiplerine teslim edildi.

Murat Uysal: Para politikasındaki temkinli duruşun sürdürülmesi gerekiyor!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal, enflasyondaki düşüşün hedeflenen patika ile uyumlu şekilde gerçekleşmesi için para politikasındaki temkinli duruşun sürdürülmesi gerektiğini belirtti.

Duru Vip Turizm ve Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

Duru Vip Turizm ve Seyahat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Enis Erbay ve Işık Koç ortaklığında kuruldu.

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 138 bin 220 TL sermaye bedeli ile Cem Ertaş tarafından kuruldu.

Tüzemenler Yapı'nın tedbir kararı duruşması 17 Ekim'de!

1985 yılında Cumhur Tüzemen tarafından kurulan Tüzemenler Yapı Grubu iflas etti. Şirketin tedbir kararının devamına ilişkin duruşması 17 Ekim 2019 günü gerçekleşecek.

Ensar Duru Haberi

Ensar Duru

Endu İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Ensar Duru, Hakan Yastı, Oğuzhan Dolgunçay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. 


Endu İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-                   Bilgisayar makineleri, donanımları, yazılımları ve sistemleri ile disk, disket, manyetik bant, dosya, kağıt, yazıcı şeridi, kartuş vb. bilgisayar tüketim malzemeleri ve bilgi teknolojilerini üretmek, almak, satmak, ithal ve ihraç etmek. 2-                   Kamu, özel ve tüzel kişilere bilgisayar yazılım ve donanım seçiminde fizibilite raporları hazırlamak, mühendislik, müşavirlik, eğitim, destek ve servis hizmeti almak, vermek. 3-                   Her türlü inşaat taahhüt işleri;...