09 / 05 / 2024

Oğuzhan Dolgunçay

Oğuzhan Dolgunçay

Endu İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Ensar Duru, Hakan Yastı, Oğuzhan Dolgunçay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da Özyenikent Sitesi'nde kuruldu.

O ilde 24 ay vadeyle 41 adet konut satılıyor! Ev alacaklara son dakika müjdesi! 

Samsun Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun ili, Çarşamba ilçesinde yer alan 41 adet konutu yüzde 50'sini peşin kalanını 24 ay vade ile satıyor. Peki Samsun Çarşamba'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Acil nakit paraya ihtiyacı olanlar müjde! O banka resmen duyurdu! 3 ay ertelemeli tam tamına 70 bin TL!

Bankalar, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. O banka 3 ay ertelemeli tam tamına 70 bin lira kredi veriyor üstelik 5 bin liraya kadar faizsiz finansman seçeneği de sunuluyor.

Kredi kartı kullananlar dikkat! 3 ay taksit imkanı geri geldi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, kredi kartıyla yapılan o harcamalara 3 ay taksit imkanının devam etmesine karar verdi. İşte detaylar...

Oğuzhan Çetinsaya kimdir? İş hayatı ne zaman başladı? Hangi alanlarda rol aldı?

Oğuzhan Çetinsaya ne zaman doğdu? Hangi alanda eğitim aldı? İngiltere’de hangi konularda sertifika aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Oğuzhan Çetinsaya ile ilgili merak edilen her şey...

Carrefoursa'dan 5 litre, 4 litre, 2 litre ayçiçek yağında çılgın indirim! Ayçiçek yağı fiyatları dibe indi!

5 litre, 4 litre, 2 litre ayçiçek yağında dev indirim o marketten geldi: Ayçiçek yağı fiyatları dibe düştü. İşte merakla beklenen indirime ilişkin tüm detaylar!

Sıfır araç almak isteyenlere OPEL'den fırsat! O modelinin mart ayı fiyat listesi!

Sıfır araç almak isteyen kişiler için inanılmaz bir kampanya! Bu fırsat Opel markasından geldi. En sevilen modellerden biri olan o modeli için inanılmaz bir fiyat yayınladı. 2023 yılı için fiyat listesi açıklandı.

Aile Bakanı Derya Yanık'tan yeni ödeme müjdesi! O ödeme mart ayında hesaplara yatacak! Bu parayı hemen alın!

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı'nda engelliler, ihtiyaç sahipleri ve bakıma muhtaç bireylere yatırılan Aile Destek Programı şubat ayının sonunda gündemdeki yerini koruyor. Peki, ödemeler ne zaman hesaplara yatacak. İşte detaylar...

Multus Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Multus Yapı Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Oğuzhan Ay tarafından kuruldu.

Oğuzhan Keleş: Vatandaşımızın konuta erişimi zorlaşıyor!

Dolar kurunun dalgalı seyretmesi konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor.  İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş konut fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kuşadası'ndan konut almak isteyenler çoğaldı!

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Aydın Kuşadası'nda gayrimenkul sektörünün hareketlendiğini dile getirdi. 

O G İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

O G İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Güleç tarafından kuruldu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Kaş'ta villa kiraladı!

Son dönemde çok konuşulan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin tatilleri bitmek bilmedi. Geçtiğimiz haftalarda kiraladıkları gulet tekneyle Fethiye koylarını gezen çift Kaş'ta villa kiraladı...

Demet Özdemir'in evinin tadilatıyla Oğuzhan Koç ilgileniyor!

Geçtiğimiz aylarda Zekeriyaköy'den ev satın alan Demet Özdemir yeni evine yerleşti. Güzel oyuncunun yeni evinin tadilatıyla sevgilisi Oğuzhan Koç ilgileniyor. 

Oğuzhan Dolgunçay Haberi

Oğuzhan Dolgunçay

Endu İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Ensar Duru, Hakan Yastı, Oğuzhan Dolgunçay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. 


Endu İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-                   Bilgisayar makineleri, donanımları, yazılımları ve sistemleri ile disk, disket, manyetik bant, dosya, kağıt, yazıcı şeridi, kartuş vb. bilgisayar tüketim malzemeleri ve bilgi teknolojilerini üretmek, almak, satmak, ithal ve ihraç etmek. 2-                   Kamu, özel ve tüzel kişilere bilgisayar yazılım ve donanım seçiminde fizibilite raporları hazırlamak, mühendislik, müşavirlik, eğitim, destek ve servis hizmeti almak, vermek. 3-                   Her türlü inşaat taahhüt işleri;...