18 / 05 / 2024

Enpara öyle bir müjde verdi ki! Duyanlar resmen çocuk gibi sevindi! Tamı tamına 7.500 TL hesaplara yatacak!

Enpara öyle bir müjde verdi ki! Duyanlar resmen çocuk gibi sevindi! Tamı tamına 7.500 TL hesaplara yatacak!

Tüm hizmetlerini sadece dijital kanallar üzerinden sunan ve QNB Finansbank tarafından kurulan Enpara’dan müşterilerine yılın haberi geldi. Enpara, başlattığı kampanya kapsamında yıl sonuna kadar tamı tamına 7.500 TL hediye edeceğini duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • 7.500 TL’ye kadar kazandıracak kampanya 1 Ekim 2021 – 31 Aralık 2023 tarihlerinde yalnızca cep şubemizin “Bizi tavsiye edin” bölümünden “Tanıdığım işletmelere” seçeneğini seçerek geçekleştireceğiniz tavsiyeler için geçerli olacak.

  • Enpara.com Şirketim’i önerdiğiniz işletmelerin mutlaka kendileri ile paylaştığınız linki kullanarak Enpara.com Şirketim’e müracaat etmeleri gerekecek.

  • Yalnızca sistemsel olarak takip edebildiğimiz öneriler için ödül verebileceğimiz için yukarıda belirtilen yöntem haricinde gerçekleştirilen öneriler kampanya kapsamında olmayacak.

Enpara öyle bir müjde verdi ki! Duyanlar resmen çocuk gibi sevindi! Tamı tamına 7.500 TL hesaplara yatacak!

  • Enpara.com Şirketim’i önerdiğiniz işletme Enpara.com Şirketim müşterisi olup ilk 30 gün içinde Günlük hesap, Enpara.com POS veya Enpara.com Şirketim Kredi Kartı’ndan herhangi birini kullanmaya başlarsa 150 TL ödül kazanılacak.

  • Söz konusu kampanya, önerinizle Enpara.com Şirketim’i kullanmaya başlayan ilk 50 işletme ile sınırlı olacak. Yani, kampanya sonuna kadar toplamda en fazla 7.500 TL ödül kazanabilirsiniz.

  • Kazanılan ödül tutarı önerdiğiniz işletmenin Enpara.com Şirketim’i aktif kullanmaya başladığı ayı takip eden ayın yedinci gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza aktarılacak. Aynı zamanda, ödül kazanan kişiler aynı gün mobil bildirim aracılığıyla bilgilendirilecek. Ayın yedinci gününün bir tatil gününe denk gelmesi halinde işlemler takip eden ilk iş gününde yapılacak.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

TEB müşterilerine müjde! TEB bayram sevincini resmen yeniden yaşatacak!

Denizbank müşterilerine temmuz ayında buradan para yatacak!

Bu parayı sadece Garanti Bonus Kart müşterileri alabilecek!


Geri Dön