28 / 04 / 2024

Erdoğan Bayraktar Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti!

Erdoğan Bayraktar Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti...




Bakan Bayraktar, beraberinde Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne giderek göreve yeni gelen Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulundu.


Trabzonspor'un kent için ayrı bir konuma sahip olduğunu belirten Bayraktar, şunları söyledi:


Kentte tüm kesimlerin yönetimin etrafında birleşmesi gerektiğini vurgulayan Bayraktar, "Trabzonspor'un şampiyon olması ve şampiyonluğa gitmesi lazım. Sadece amatör ruh ve öze dönüşle kalıcı başarı kazanmak da çok zor gözüküyor ama kendi evlatlarımızla yürümek işin anasıdır. Ama bunun yanında tekniğin ve bilimin getirdiği özellikleri de alarak yürümemiz lazım. Samimiyet ve iyi niyet olursa Trabzon susamış olduğu başarıyı yakalayacaktır. İbrahim beyin bu işe samimiyetle sarılması ve iyi niyetle olması bütün Trabzon'un duygu ve düşüncelerini taşıyor olması güzel bir özellik. İbrahim Beye ve ekibine Trabzon ve Trabzonspor üyelerinin sahip çıkması entrasan ve takdire şayandır. Trabzon bu mesajı iyi anlamış ve okumuştur" diye konuştu.


- "Bu camia Trabzonlu duruşumuzdan dolayı bağrına bastı ve başkan seçti"


Konuşmaların ardından Hacıosmanoğlu, Bakan Bayraktar'a üzerinde isminin yazılı olduğu takım forması ile porselen bir tabak hediye etti.


AA


Geri Dön