25 / 05 / 2024

Erdoğan doğal gazda yüzde 42'lik zammı müjdeledi! Bakın nerelerde geçerli!

Erdoğan doğal gazda yüzde 42'lik zammı müjdeledi! Bakın nerelerde geçerli!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ibadethane ve cemevlerinde kullanılan doğal gaza 1 Ocak 2023 itibarıyla yüzde 42,73 indirim uygulanacağını duyurdu.



SANAYİCİNİN ELEKTRİK FATURASI DA DÜŞÜYOR

Öte yandan EPDK sanayi elektriğinde de yüzde 16'lık indirime gidildi. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, “Elektrik tarifelerinde sanayi abone grubunda yüzde 16 düzeyinde indirim yapıldı. Kurulumuzun aldığı bir başka kararla da serbest piyasada elektrik tavan fiyatını 4 bin 800 Türk lirası/megavatsaatten 4 bin 200 Türk lirası/megavatsaate düşürdük" dedi.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 01 Ocak 2023 tarihinde saat 19.34'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.71 Türk Lirası, euro 19,93 Türk Lirası, altının gramı ise bin 90 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş: 'Gram altın 1450 TL olacak ama...'

EYT'liler eksik prim günlerini nasıl tamamlayabilir?

Elektrik ve doğalgazda şok gelişme! Yüzde 123 arttı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön