19 / 05 / 2024

Erik fiyatları görenleri hayrete düşürdü! Tanesi ayrı kilosu ayrı fiyata satılıyor! 

Erik fiyatları görenleri hayrete düşürdü! Tanesi ayrı kilosu ayrı fiyata satılıyor! 

Ülke genelinde rağbet gören erik, tanesi 10 liradan, kilosu bin liradan satışa sunuldu. 



 Erik fiyatları görenleri hayrete düşürdü! Tanesi ayrı kilosu ayrı fiyata satılıyor! 

Tezgahlara çıktığında yoğun talep gösterilen erik, paketler şeklinde de satılıyor. İçerisinde 8 adet olan 80 gramlık erik paketleri 80 liradan satılıyor. Konyaaltı ilçesinde manav işleten Emin Meral, "Sezonun ilk eriklerinin kilosu bin liradan satılıyor. Tezgahımızda 80 gramlık paketlerde 80 liraya satıyoruz. Paketlerde genellikle 8 tane erik bulunuyor. Çoğunlukla hamileler, çocukları erik isteyen aileler ve yabancılar tezgahlardan erik alıyor. Fiyatını pahalı bulanlar da başka zaman satın alacağını söyleyerek almadan gidiyor" dedi. Manav tezgahlarında yaz meyvelerinden olan karpuz kilosu 40 lira, kavun ise kilosu 35 liradan alıcısını bekliyor. 

Sosyal medyada eriğin fiyatını duyanlar; '' Erik fiyatları gram altınla yarışıyor, En iyi anne adayı, en iyi hamile, en iyi eş hamileyken erik aşermeyendir, Borsaya yatırım yapacağıma tarla alıp erik dikseydim, Erik resmi paylaşanı engellerim gibi yorumlarda bulundu. 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Mart 2023 tarihinde saat 13:30'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.36 Türk Lirası, euro 20.84 Türk Lirası, altının gramı ise 1.241 Türk Lirası değerindedir.

Kuveyt Türk'ten efsane kampanya! Görüntülü görüşme yapanların hesabına 600 TL yatacak! 

Aile Destek ödemelerinde son dakika! Her haneden hemen bir kişi başvursun! Hesaplara 1.100 TL ve 1.250 TL yatırılacak!


Geri Dön