07 / 05 / 2024

Erik fiyatları görenleri hayrete düşürdü! Tanesi ayrı kilosu ayrı fiyata satılıyor! 

Erik fiyatları görenleri hayrete düşürdü! Tanesi ayrı kilosu ayrı fiyata satılıyor! 

Ülke genelinde rağbet gören erik, tanesi 10 liradan, kilosu bin liradan satışa sunuldu. 




Yaz meyvesi olan ve kış aylarında nadiren bulunan erik fiyatları resmen uçtu. Hasadı yapılan erik tezgahlarda tanesi 10, kilosu bin liradan satışa sunuldu. Ülke genelinde rağbet gören ve genellikle yaz meyvelerinden olan erik, henüz olgunlaşma zamanı gelmemesine rağmen, sezonun ilk hasadının ardından manav tezgahlarında yerini almaya başladı.

 Erik fiyatları görenleri hayrete düşürdü! Tanesi ayrı kilosu ayrı fiyata satılıyor! 

En sevilen yaz meyvelerinden biri olan ve Nisan ayında olgunlaşmaya başlayan erik henüz kış ayının sonlarında olunmasına rağmen tezgahlarda satışa sunuldu. Ancak tane hesabıyla satılan eriğin fiyatları duyanları hayrete düşürdü. Eriğin tanesi 10 liradan kilosu bin liradan satılmaya başlandı. Bunun üzerine '' Twitter'da '' Erik, gram altınla yarışıyor'' yorumları atıldı. İşte merak edilen detaylar.. 

İlk hasadıyla manav tezgahlarında yerini alan erik tanesi ayrı kilosu ayrı fiyata satılmasıyla resmen gündeme oturdu. Mart, nisan, mayıs ve haziran aylarında yetişmeye başlayan fakat henüz olgunlaşma zamanı gelmemiş olan eriğin tezgahlardaki fiyatı yok artık dedirtiyor. Antalya'da manav tezgahlarında yerini alan erik tanesi 10 liradan, kilosu ise bin liradan satışa sunuldu. İlk bahar ve yaz meyvesi olan ve çokça rağbet gören erik ilk sezonun ardından görücüye çıktı.

Peki paketlerde satılan tane erikler ne kadara satılıyor? Sosyal medyada erik fiyatı hakkında yapılan yorumlar neler? 
 


Geri Dön