15 / 05 / 2024

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...



Ertuğrul Doğan, Afyon Eber Biyokütle Enerji Santrali yatırımıyla Türkiye'nin en büyük enerji santralinin işletmecisi haline gelmiştir. 2018 yılında Trabzonspor'da yönetici olarak göreve başlamış ve 2021 yılındaki Olağan Genel Kurul'da başkan yardımcısı olarak göreve gelmiştir. 2023 yılında yapılan seçimlerde tek liste ile girerek Trabzonspor başkanı seçilmiştir.

Ertuğrul Doğan, yöneticilik kariyeri boyunca önemli kararlarda etkili olmuş ve Trabzonspor'un başarısı için çalışmıştır. Özellikle 2020 yılında Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'a transferinde önemli bir rol oynamış ve Avcı'nın kulübe gelmesi için başkan Ahmet Ağaoğlu'nu ikna etmiştir. Kulüp içerisindeki etkinliği ve takım ile yönetim arasındaki bağlantıyı sağlamasıyla bilinmektedir.

Ertuğrul Doğan, 26 Mart 2023 tarihinde yapılan seçimde Trabzonspor başkanı olarak seçilmiştir.

Trabzonspor Kulübü’nde 2018 yılında Projeler ve Finansman Komitesi Sorumlusu, 2020 yılında Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. 2021 yılından itibaren ise Trabzonspor Asbaşkanı olarak görevine devam eden Doğan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) 2018-2022 yılları arasında Meclis Başkan Yardımcılığı’nda bulundu. Doğu Karadeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DOKASİFED) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi'dir.

Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında?
Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?
Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Geri Dön