09 / 05 / 2024

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.



2009 senesinden bu zamana LAV, GCA, Ali Bey, Joali, Lapis Yapı, RYG Makine ve Gürok Kiremit gibi, Türkiye’nin lider konumda tüketici, turizm ve sanayi markalarını içerisinde barındıran Gürok Grubu şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak vazifesini idame ettirmeketedir. Grubun yurtiçi ve yurtdışındaki yatırımlarının ve marka aşamalarının önderliğini idame ettirmeketedir.

Sivil toplum çalışmalarında devamlılık, bölgesel kalkınma ve toplumsal cinsiyet eşitliği meselelerine öncelik sağlamaktadır. TÜSİAD’da 3 dönem Yönetim Kurulu Üyelik vazifesini almış ve Dijital Dönüşüm Yuvarlak Masası önderliğini yapmıştır. Ayrıca, TÜSİAD üyesi olarak Turizm Çalışma Grubu, Bölgesel Gelişme, İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bağlantılar Komisyonu, Sosyal İlişkiler Komisyonu, AB aşamasında Kadın Çalışma Grubu ve Sosyal Politikalar Forumu’nda vazife almıştır.

 Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Türkiye İş Kadınları Derneği’nin (TİKAD) Yönetim Kurulu’nda ve Girişimcilik Vakfı’nın (GİRVAK) Mütevelli Heyeti bünyesinde bulunmaktadır.

Ayrıca, TÜRKONFED Yönetim Kurulu üyeliği, Global İlişkiler Forumu’nda vazife almaktadır. Kütahya, Afyon ve Uşak bölgesindeki ZAFERSİFED yapılanmasına önderlik etmiştir.    


Geri Dön