15 / 05 / 2024

Eski Bakan, “Asgari ücrete 1500 TL zam geliyor” dedi! Üstelik net tarih de verdi!

Eski Bakan, “Asgari ücrete 1500 TL zam geliyor” dedi! Üstelik net tarih de verdi!

2023 senesi için yüzde 54,66 oranında artırılan asgari ücretle yeni zam iddiaları bir türlü gündemden düşmüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in, birkaç gün önce iddialara verdiği yanıtta, “Asgari ücrete yeni bir zam geleceğini düşünmüyorum” açıklamasının ardından, eski bir bakan is



“ASGARİ ÜCRET MART AYINDA 10 BİN TL OLACAK”

Yeni iddiasıyla çalışanları oldukça heyecanlandıran eski bakan Işın Çelebi asgari ücrete önümüzdeki ay 1500 lira bir zam daha yapılacağını iddia etti.

Eski Bakan, “Asgari ücrete 1500 TL zam geliyor” dedi! Üstelik net tarih de verdi!

Bakan Çelebi yaptığı paylaşımda, önümüzdeki mart ayında yapılacak zamla asgari ücretin 10 bin TL olacağını savundu.

Prof. Dr. Işın Çelebi paylaşımında, “'Asgari ücrette Mart ayında bir artış daha bekliyorum. “Tahminime göre Mart’ta 10 bin TL seviyesine çıkarılacak” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sene sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili Beştepe’de bin basın toplantısı düzenlemiş ve 2023 yılı için geçerli olacak asgari ücreti yüzde 54,66 zamla 8 bin 506 lira olarak açıklamıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön