04 / 05 / 2024

Eski ehliyetlerini yenilemeyenler yandı!  Yüklü cezası var!

Eski ehliyetlerini yenilemeyenler yandı!  Yüklü cezası var!

Eski tip sürücü belgelerinin yenilenmesi için tanınan süre 31 Aralık 2022'de bitiyor. Sene sonuna kadar yenilenmeyen eski sürücü ehliyetleri geçerliliğini yitirecek.



3 BİN 600 LİRA CEZASI VAR!


 Ehliyetsiz araç kullanmanın 2022 senesi için belirlenen temel cezası 3.674 Türk Lirası. Bunun direk ödenmesi durumunda %25 indirim uygulanıyor. Yani erke ödemede ceza 2755,5 TL'ye düşüyor. 31 Aralık tarihinde yeniden değerlenme oranında zam yapılacak bu ceza daha da artacak. Bunun haricinde ehliyetsiz kullanılan aracın ruhsat sahibine de ceza verilmesi gerekiyor.

Flaş! İstanbul 80 ili solladı! 15 bin TL'yi aştı

Milyarderler özel jetlerini satışa çıkardı! Peki neden? Sebebine çok şaşıracaksınız!

Özel sektörde çalışanlar maaş promosyonu alabilecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön