30 / 04 / 2024

Eskidji ile YTÜ "Kurumsal Davranış Ve Pazarlama" eğitimi veriyor!

Eskidji ile YTÜ

Eskidji Gayrimenkul, Gayrimenkul sektöründe verilen hizmet kalitesinin çok daha iyi noktalara çıkarılması adına, Yıldız Teknik Üniversitesi sürekli eğitim merkezi (YTÜ-SEM) işbirliği ile bölge ortaklarını sertifikalandırmak için anlaştı....




Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş Gayrimenkul sektöründe verilen hizmet kalitesinin çok daha iyi noktalara çıkarılması adına, Yıldız Teknik Üniversitesi sürekli eğitim merkezi (YTÜ-SEM) işbirliği ile bölge ortaklarını sertifikalandırmak için anlaştı. İki kurumun bilgi ve tecrübeleri ile hazırlanmış eğitim programı, emlak sektörüne örnek bir sertifika programı oldu. 


Sadece Eskidji Gayrimenkul ofis sahipleri ve danışmanlarının katılabildiği, emlak sektörüne yönelik YTÜ-SEM bünyesinde 7 profesör ve 4 doçent eğitim görevlisinin görev alarak, “Mesleki Eğitim, Pazarlama, Kişisel Gelişim ve Eskidji Akademi yetkililerinin Eskidji Gayrimenkul know-how’ının verildiği sertifika programında, Eskidji Gayrimenkul ofisleri, eğitimlerini başarı ile tamamlayan 4.ve 5. Gruplarını sertifikalandırdı. 


“HİZMET KALİTESİ İÇİN, DONANIMLI DANIŞMAN “ 


2003 yılından beri faaliyet gösteren, Türkiye genelinde 32 şehirde,92 bölge ortağı ile hizmet veren Eskidji Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa ACAR, Yıldız Teknik üniversitesi ile gerçekleşen sertifikalı eğitim programıyla Eskidji Gayrimenkul, ofislerinde ki hizmet kalitesinin daha da yukarı taşınması sağlanmaktadır. Eskidji Gayrimenkul ofislerinin seçimlerinde son derece titiz davranılması, mevcut bölge ortaklarımızla çalışmalarımızın uzun süreli olmasını sağlamakta ve YTÜ-SEM ile yapılan bu kurumsal eğitimlerle de hem süreklilik hem de kalitede çıtayı yükseltmesi sağlanmıştır” dedi. 


Gayrimenkul sektöründe verilen hizmet kalitesinin çok daha iyi noktalara çıkarılması ve bu konuda donanımlı danışman kadroların yetiştirilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Acar, Bu amaçla Yıldız Teknik Üniversitesi ile yapılan bu iş birliği sayesinde eğitim süreçlerini başarı ile tamamlayan ofis sahipleri ve danışmanlar Yıldız Teknik Üniversitesi rektörü Prof.Dr İsmail Yüksek eşliğinde sertifikalarını aldılar. Acar, bu işbirliğinin sektör içinde büyük açılımlar getireceğinin altını çizdi. 


“FAYDALI ORTAKLIK ” 


2005 yılından beri Yıldız Teknik Üniversitesi M.Y. O Emlak ve Emlak Yönetimi bölümü emlak bilgi sistemi ve emlak pazarlama derslerinde öğretim görevlisi olarak görev yapan ve Eskidji Gayrimenkul Bölge Ortakları Departman Başkanı Taylan ÇİĞVİTAŞLI;  “Hızla gelişen emlak sektöründe, eğitimli donanımlı danışman kadrolarının yetersiz kaldığını, Franchisor (ana firma) marka sahibi Eskidji Gayrimenkul, Bölge ortaklarının ofis sahipleri ve danışmanlarını YTÜ-SEM iş birliği ve kurumsal eğitim süreçleri ile uzun süreli istihdam sağlamayı hedeflediklerini, bu süreçleri başarıyla tamamlayan ofis sahipleri ve danışmanların sertifikalarını aldıklarını ve Eskidji Gayrimenkul’ ü tercih edenlerin birçok avantajlardan da faydalandığını belirtti. 


Bölge ortaklığı sistemini 2004 yılından beri kullanan ve her geçen gün geliştiren Eskidji Gayrimenkul yönetim sistemi ile emlak işletmelerine birçok kolaylık kazandırıldığını, özel ofis yönetim sistemini de içeren, “Etkin Pazarlama Kolay Yönetim, Müşteri Odaklı Hizmet, On-line Katalog, Raporlamalar, Getirin Gayrimenkulleriniz Satılsın/Kiralansın, Gizli Portföy Uygulaması, Reklam Departmanı ile Ücretsiz Ajans Hizmeti, İK Desteği Ücretsiz Hukuk Danışmanlığı” konularında desteklerin verildiğini belirtti.




Geri Dön