21 / 05 / 2024

eskidji ytü pazarlama eğitimi ne zaman

eskidji ytü pazarlama eğitimi ne zaman

Eskidji Gayrimenkul, Gayrimenkul sektöründe verilen hizmet kalitesinin çok daha iyi noktalara çıkarılması adına, Yıldız Teknik Üniversitesi sürekli eğitim merkezi (YTÜ-SEM) işbirliği ile bölge ortaklarını sertifikalandırmak için anlaştı....

ESKİDJİ Gayrimenkul'den yılın en başarılı bölge ortaklarına ödül!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdi.

Eskidji Gayrimenkul’den, Değer&İkna semineri!

Dün Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin sponsorluğunda düzenlenen , Kürşat Tuncel’in eğitimci olarak katıldığı “Satışın Altın Anahtarları: Değer&İkna ” konulu seminere ilgi yoğun oldu.

Sevilla Kekliktepe'nin tanıtım ve satışı Eskidji Gayrimenkul'ün!

İzmir Urla’da muhteşem doğa ve deniz manzaralı Sevilla Kekliktepe Projesinin tanıtım ve satışını Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş. üstlendi.

Eskidji Gayrimenkul'ün Bergama bölge ortaklığı açıldı!

Türkiye genelinde ofis ağını genişleten Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş., Bergama Bölge Ortaklığı ile İzmir Ofislerine bir yenisini ekledi. Cuma günü düzenlenen Eskidji Gayrimenkul Bergama Bölge Ortaklığı açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Eskidji Sertifikalı Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimini tamamladı!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş’ye yeni katılan danışmanlar,(YTÜ-SEM) iş birliği ile hazırlanan Sertifikalı Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimini tamamladı.

Eskidji'den sertifikalı gayrimenkul danışmanlığı eğitimi!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş . ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen Gayrimenkul Danışmanlığı Eğitim programının 8.grubu 09-13Mayıs tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsü'nde gerçekleşecek.

Eskidji Gayrimenkul 2015 Yılı En Başarılı Ofis Ödülleri sahiplerini buldu!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdiği, geleneksel Türkiye Bölge Ortakları Toplantısı ve Ödül Töreni,20-21 Nisan tarihlerinde Antalya’da WOW Kremlin Hotel’de gerçekleştirildi.

Eskidji kaliteli hizmet semineri gerçekleşti!

Gayrimenkul Sektöründe, müşteri odaklı hizmetin en önemli unsurlarından birinin sürekli eğitim olduğu bilinciyle hareket eden Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş, Ege bölgesi ofislerine özel 2 günlük eğitim semineri için İzmir’deydi.

Eskidji Gayrimenkul'e TapuTakas Uygulaması anlatıldı!

“TapuTakas” uygulaması 21 Mayıs 2015 Perşembe günü Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.bölge ortaklarına tanıtıldı.

Eskidji Yıldız Teknik Üniversitesi ile gayrimenkul danışmanlık eğitimi veriyor!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş, Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli eğitim Merkezi ( YTÜ - SEM ) iş birliği ile Sertifikalı Gayrimenkul Danışmanlığı Eğitim Fırsatı sunuyor...

Belek Attaleia Tatil Köyü satışa çıktı!

Akbank’ın da sahibi olduğu Antalya Belek’te bulunan 169 bin 683 metrekare alana kurulu olan Attaleia Tatil Köyü Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş tarafından satışa çıkarılıyor.

Eskidji Gayrimenkul, Vita Nova Evleri'ni satıyor!

Bir çok özel projenin hayata geçmeye başlamasıyla gayrimenkul fiyatlarında önemli artışların gözlendiği Bodrum Yalıkavak'ta, Tilkicik koyunun tam ortasında tamamlanan Vita Nova yalı dairelerinin pazarlama ve satışını Eskidji Gayrimenkul üstlendi...

Yalıkavak Vita Nova evlerini, Eskidji satacak!

Bir çok özel projenin hayata geçmeye başlamasıyla gayrimenkul fiyatlarında önemli artışların gözlendiği Bodrum Yalıkavak ta, Tilkicik koyunun tam ortasında tamamlanan Vita Nova yalı dairelerinin Pazarlama ve satışını Eskidji Gayrimenkul üstlendi.

eskidji ytü pazarlama eğitimi ne zaman Haberi

eskidji ytü pazarlama eğitimi ne zaman


Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş Gayrimenkul sektöründe verilen hizmet kalitesinin çok daha iyi noktalara çıkarılması adına, Yıldız Teknik Üniversitesi sürekli eğitim merkezi (YTÜ-SEM) işbirliği ile bölge ortaklarını sertifikalandırmak için anlaştı. İki kurumun bilgi ve tecrübeleri ile hazırlanmış eğitim programı, emlak sektörüne örnek bir sertifika programı oldu. 


Sadece Eskidji Gayrimenkul ofis sahipleri ve danışmanlarının katılabildiği, emlak sektörüne yönelik YTÜ-SEM bünyesinde 7 profesör ve 4 doçent eğitim görevlisinin görev alarak, “Mesleki Eğitim, Pazarlama, Kişisel Gelişim ve Eskidji Akademi yetkililerinin Eskidji Gayrimenkul know-how’ının verildiği sertifika programında, Eskidji Gayrimenkul ofisleri, eğitimlerini başarı ile tamamlayan 4.ve 5. Gruplarını sertifikalandırdı. 


“HİZMET KALİTESİ İÇİN, DONANIMLI DANIŞMAN “ 


2003 yılından beri faaliyet gösteren, Türkiye genelinde 32 şehirde,92 bölge ortağı ile hizmet veren Eskidji Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa ACAR, Yıldız Teknik üniversitesi...