19 / 05 / 2024

Esnaf Destek Paketi 150 milyar TL'ye yükseltiliyor! 3 ay ödemesiz, 12 ay vadeli, yüzde 9.75 faizli kredi fırsatı!

Esnaf Destek Paketi 150 milyar TL'ye yükseltiliyor! 3 ay ödemesiz, 12 ay vadeli, yüzde 9.75 faizli kredi fırsatı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milyonlarca esnafın yüzünü güldürecek müjde geldi. Esnaf Destek Paketi'nin limiti resmen yükseliyor. İşte ayrıntılar...



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esnaf Destek Paketi ile ilgili olarak gerçekleştirdiği konuşmasında "Bu destek paketinin limitini 50 milyar lira ilaveyle 150 milyar liraya çıkarıyoruz" ifadelerini kullandı. 

"Paraf Troy kartlı esnafımızın hammadde, malzeme ve benzeri alımlarında kullandığı kredi kartı üst limitini 100 bin liradan 150 bin liraya yükseltiyoruz" açıklamasında da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halk Bank'tan Paraf, Troy, Esnaf kredi kartı olan esnafların, 3 ay ödemesiz toplam 12 ay vadeli ve yüzde 9,75 gibi düşük faizle taksitlendirme yapabileceğine dikkat çekti.

Esnaf Destek Paketi 150 milyar TL ye yükseltiliyor! 3 ay ödemesiz, 12 ay vadeli, yüzde 9.75 faizli kredi fırsatı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde geçtiğimiz günlerde düzenlenen  Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'ndaki konuşmasında da çiftçilere müjde vermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamasında, çiftçilere 3 yeni kredi müjdesini peş peşe vermişti. 

Bu kapsamda, çiftçi destek kredisi'nin kişi başı 250 bin liraya kadar  yıllık yüzde 9.75 faiz ve 36 ay vade ile sunulacağı belirtildi. 

Esnaf Destek Paketi 150 milyar TL ye yükseltiliyor! 3 ay ödemesiz, 12 ay vadeli, yüzde 9.75 faizli kredi fırsatı!

Bir diğer müjde de Tarımsal KOBİ Kredisi oldu. Bu kapsamda Tarımsal KOBİ Kredisinin üst  limiti 15 milyon lira, devlet tarafından ödenen kısmı dışında kalan yıllık faiz oranı yüzde 4,75 oldu. 24 ay vade imkanı da bulunuyor. 

Çiftçilere üçüncü müjde de Tarım Borç Transferi Kredisi oldu. Bu çerçevede, üst limit 5 milyon TL, faiz oranı yüzde 9.75, vade de 60 ay olacak. 

Seçimden sonra altın fiyatları ne olur? İslam Memiş yeni rakam vererek peş peşe açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak!

TOKİ 5. etap il il kura çekimi peş peşe devam ediyor! TOKİ İstanbul, İzmir kurası ne zaman yapılacak? 

İlk yerli otomobil satışa çıktı! Fiyatını duyanlar buz kesti! TOGG’u beklerken o geldi...

İkinci el konut almak isteyenler dikkat! Bakan Kurum’dan müjdeli haber geldi!


Geri Dön