27 / 04 / 2024

Essenora ile 160 milyon liralık dönüşüm başladı!

Essenora ile 160 milyon liralık dönüşüm başladı!

Atik Akın, Enga ve Yimta ortaklığı tarafından kurulan Essenora A.Ş. 21 dönümlük alanda Essenora projesine başladı. 160 milyon liralık yatırımla hayata geçecek projede, 758 konut yer alıyor.



Konutların metrekaresinin 3 bin 500 liradan satılması planlanan projede, ayrıca 2 bin 500 TL peşin 20 ay sıfır faize konut satışı gerçekleştirilecek. Proje, 2016 yılında teslim edilecek.


Essenora Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Öz, Gaziosmanpaşa’nın değişen yüzünü temsil eden ve ona değer katacak bir proje yapacaklarını belirterek, “Gaziosmanpaşa, yepyeni bir çağa adım atıyor. Her geçen gün gelişimine değer katan, yatırımcıların göz bebeği haline gelen bu tarihi ilçe, artık lüks sayılmaya başladı” dedi. Essenora Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Akkaya ise 60 dönüm şehir parkının yanında 21 dönümlük bir alanda yer alan projenin, 1.000 talep aldığını söyledi.


Masterplan hazırlandı


Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkanı Hasan Tahsin Usta ise, bu tür projelerin çok kısa sürede hayat bulmadığını belirterek, “Kentsel dönüşüm projeleri, ilçeleri geliştirmesi kadar tanıtımını da sağlıyor. İstanbul’un coğrafi olarak ortasında bulunan ilçemiz, Türkiye’de en kapsamlı kentsel dönüşümü başlattı. Kentsel dönüşüm masterplanı yaparak, kademe kademe dönüşümü sağlayacağız” diye konuştu.


Vatan


Geri Dön