12 / 05 / 2024

Et ve Süt Kurumu'ndan ucuz et müjdesi! Artık bu fiyattan alacaksınız

Et ve Süt Kurumu'ndan ucuz et müjdesi! Artık bu fiyattan alacaksınız

Et ve kıyma ücretlerine indirim müjdesi geldi! Et ve Süt Kurumu (ESK) aracılığı ile yapılan açıklamada, kırmızı et ücretlerinin düşürüldüğü ilan edildi. ESK, indirimli ücretleri açıkladı. İşte ayrıntılar.



ESK'nın temel faaliyetleri şunları içerir:

Üretim ve İşletme: ESK, kendisi veya işbirliği yaptığı tesisler aracılığıyla et ve süt ürünlerinin üretimini yapar ve işletir. Bu kapsamda et kesimhaneleri, süt işleme tesisleri ve depoları bulunur.

Stoklama: ESK, piyasadaki arz-talep dengesini sağlamak amacıyla et ve süt ürünlerini stoklar. Stoklama işlemi, mevsimsel üretim dalgalanmalarını düzenlemeye yardımcı olur ve talep artışı durumunda piyasaya malzeme arzını sağlar.

Et ve Süt Kurumu ndan ucuz et müjdesi! Artık bu fiyattan alacaksınız

Fiyat Düzenlemesi: ESK, et ve süt ürünlerinin fiyatlarını düzenler. Üretici fiyatlarını belirleyerek üreticileri korurken, tüketici fiyatlarını da kontrol altında tutmayı hedefler.

Piyasa Denetimi: ESK, et ve süt ürünleri piyasasını düzenlemek ve denetlemek için faaliyet gösterir. Sahte veya kalitesiz ürünlerin piyasaya sürülmesini önlemek ve tüketicilerin güvenli gıda tüketmesini sağlamak amacıyla denetimler gerçekleştirir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön