19 / 05 / 2024

Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? 1 Kasım 2022 euro kuru

Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? 1 Kasım 2022 euro kuru

Euro kuru son dakika gelişmeler takip ediliyor. Euro güne 18,45 TL seviyesinden başladı. Peki euro ne kadar oldu? Euro düştü mü, yükseldi mi? 1 Kasım 2022 son dakika euro kuru.



EURO BUGÜN NE KADAR OLDU? 1 KASIM 2022 EURO KURU

Euro kuru alış fiyatı şu dakikalarda  18,51 TL, satış fiyatı ise 18,57 TL seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise kapanışta  0,9936 bandında değerleniyor.  Fed faiz kararı öncesi döviz kurlarınsa sakin seyir gözlemleniyor.

Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? 1 Kasım 2022 euro kuru

PİYASALARIN GÖZÜ YARINKİ KRİTİK KARARDA

Piyasaların merakla beklediği Fed'in faiz kararı yarın saat 21:00'da açıklanacak. Fed'in 75 baz puan artışına gitmesi bekelneiyor. Yarın karar sonrasında altın ve döviz piyasasının yönü belli olacak. Beklentilere göre yarın Fed'in 75 baz puan artışı yapması bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön