02 / 05 / 2024

Euro için öyle bir açıklama geldi ki.. Euro yatırımcıları tir tir titreyecek! 1 eurosu bile olan hemen baksın

Euro için öyle bir açıklama geldi ki.. Euro yatırımcıları tir tir titreyecek! 1 eurosu bile olan hemen baksın

Metzler analistlerinden euro kuru ile ilgili açıklama geldi. Euronun dolar karşısında düşmeye devam edeceğini belirten analistler euro yatırımcılarını endişelendirdi. Peki euro ne zaman yükselişe geçecek? Euro bugün ne kadar oldu?



Euronun dolar karşısında düşüş eğilimi devam ederken Metzler analistlerinden korkuran açıklama geldi. Metzler analistleri, euronun gelecek yıl toparlanmaya başlamadan önce yıl sonuna kadar dolar karşısında düşmeye devam edeceğini öngörüyor.

EURO DOLAR KARŞISINDA 2024 SENE SONA KADAR DÜŞMEYE DEVAM EDECEK!

 Metzler analistleri, Euro kurunun bu seneyi 1,06 dolarda tamamlamasını, 2024'ün ilk ve ikinci çeyreğinde sırasıyla 1,07 ve ardından 1,08 dolara tırmanmasını beklediklerini ifade ettiler.

Analistler, ABD ekonomisinin zayıfladığını ancak sadece ABD iş gücü piyasasında değil, aynı zamanda örneğin, son zamanlarda yine perakende satışlar yukarı yönde sürpriz yapmaya devam edeceğini belirtti.

Analistler ayrıca ABD enflasyonunun, bu yıl için en düşük noktasını gördüğünü ve kalan aylarda tekrar yükselme eğiliminde olmasını beklediklerini de ifade etti.

Euro için öyle bir açıklama geldi ki.. Euro yatırımcıları tir tir titreyecek! 1 eurosu bile olan hemen baksın

EURO BUGÜN KAÇ LİRA? EURO DOLAR PARİTESİ NE KADAR OLDU?

Euro/dolar paritesi 1,0698 seviyesinde yatay seyrediyor. Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar güncel döviz kurlarını merka ediyor. Bu kapsamda bugün euro ne kadar? euro kaç lira? Güncel euro kaç lira? soruları arama motorlarında araştırıyor.  Euro/TL kuru 28,83 lira satış fiyatı ise 28,90 liradan işlem görüyor.  Aynı dakikalarda dolar/TL kuru alış fiyatı 26,99 lira, satış fiyatı ise 27,023 lira bandında hareket ediyor. 

Dolar kritik seviyenin üzerinde! Peş peşe alınacak iki karar doların rotasını belirleyecek
Altın alacaklar buraya! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 19 Eylül 2023 Salı canlı altın fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön