08 / 07 / 2024

Euro tarihi rekorunu yeniledi!

Euro tarihi rekorunu yeniledi!

Euro/TL kuru geçtiğimiz günlerde ulaştığı 21,050 TL seviyesindeki tarihi rekorunu yenileyerek, 21,0531 ile yeni rekora imza attı. Euro şu anda da yukarı yönlü hareket ediyor.



PETROL FİYATLARI ARTTI!

Dün St. Louis Fed Başkanı James Bullard, özel bir televizyon kanalına açıklamalarda bulundu.  Petrol fiyatlarındaki artışın enflasyonu düşürme işini şimdilik daha da zor bir hale getirdiği söylenerek bu durumun uzun süreli etkisinin olup olmayacağının henüz bilinemeyeceği kaydedildi.

Euro tarihi rekorunu yeniledi!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek toplantıda yüzde 58 ihtimale 25 baz puan faiz artıracağı öngörülürken, son gelişmelerin ardından para piyasalarında bu adımın Banka'nın son faiz artışı olacağı tahmin ediliyor.

Bugün yurt içinde reel efektif döviz kuru, yurt dışında ise Avro Bölgesi'nde Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), ABD'de fabrika siparişleri ve dayanıklı mal siparişleri başta olmak üzere veri gündeminin takip edileceğini bildiren analistler, teknik açıdan dolar endeksinde 101,5'in destek, 103 seviyesinin direnç konumunda olduğunu kaydetti.

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? sorusuna net cevap geldi! Rakam verildi! Bunu yapan çok pişman olacak

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi

Geri Dön