28 / 04 / 2024

Euro tekrar 29 TL'nin üzerinde! Döviz kurlarında yükseliş dur durak biliyor! Euro ne kadar ne kadar oldu?

Euro tekrar 29 TL'nin üzerinde! Döviz kurlarında yükseliş dur durak biliyor! Euro ne kadar ne kadar oldu?

Döviz kurlarında hereketlilik yeni haftanın başlaması ile yükselişe devam ediyor. Dolar bugün tarihi rekorunu kırarken, euro tekrar 29 liranın üzerinde işlem görüyor. Peki euro bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? 4 Ekim 2023 euro/TL kuru.



Önceki gün kapanışını 27,53 TL'den yapan doların alış fiyatı 27,53 TL'ye çıkarken satış fiyatı ise 27,54 TL'ye yükseldi. Euro/T kuru ise haftanın üçüncü işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Peki euro bugün kaç lira? Euro/TL kuru kaç TL? 4 Ekim 2023 euro/TL kuru.

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? EURO KAÇ LİRA? 4 EKİM ÇARŞAMBA EURO KAÇ TL? 

Türkiye İstatistik Kurumu'nun dün açıkladığı Eylül ayı enflasyon verilerinin ardından piyasalarda hareketlilik başladı.Başta dolar/TL kuru olmak üzere euroda yükselişe geçerken altın fiyatları geriledi. Dün 27,51 liradan işlem gören dolar kuru bugün 27,55 lirayı geçti.  Euro/TL kuru bugün alış fiyatı 28,95 lira, satış fiyatı ise 27,60 liradan işlem görüyor. 

Euro tekrar 29 TL nin üzerinde! Döviz kurlarında yükseliş dur durak biliyor! Euro ne kadar ne kadar oldu?

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE OLUR?

Avrupa Merkez Bankası faizleri için bu yıl ve 2024’teki büyüme beklentilerinin de piyasa beklentilerine paralel olarak aşağı yönlü revize edilmesi bekleniyor.

Bu beklentilerin ardından euro dolara karşı kayıplarını sildi.. Öncesinde faizlerin sabit tutulması beklentisi ağır basarken ekonomistler faiz artışı ihtimalini yüzde 50 olarak fiyatlamaya başladı.

Standard Chartered Kur Araştırma Masası Başkanı Steven Englander Avrupa Merkez Bankası faiz karaırndan sonra faizleri sabit tutsa da sıkılaştırma döngüsünün sonuna gelindiği mesajını vermeyerek şahin bir duruş sergilemesini bekliyor. Englander’a göre faizin sabit tutulması AMB ’nin Fed ile faiz farkını kabul etti şeklinde yorumlanabilir, bu da euro için olumsuz olabilir.

Dolardan bir rekor daha! 4 Ekim Çarşamba dolar ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Altın fiyatları resmen çakıldı! 6 ayın ardından bir ilk! 4 Ekim Çarşamba canlı altın fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön