04 / 05 / 2024

Euro/dolar savaşı bitmiyor! Euroda deprem ne zaman başlayacak? Eurosu olan herkes bu habere…

Euro/dolar savaşı bitmiyor! Euroda deprem ne zaman başlayacak? Eurosu olan herkes bu habere…

Euro’daki soru işaretleri hiçbir zaman önemini kaybetmiyor. Euronun bugün kaç Türk Lirası olduğu ise son derece merak konusu. Peki, Euro bugün kaç lira? İşte tüm merak edilenler…



1 EUROSU BİLE OLANLAR DİKKAT!

Euro - TL bugün milyonlarca kişi tarafından yakın şekilde takip edilmekte. Euro, kuru dün alış fiyatı 18, 13 lira, satış fiyatı 18, 21 lira seyirlerinde işlem görmekteydi.

EURO KURUNDA BUGÜN

Euro – TL kuru heyecanı yaşatmaya devam ediyor. Euro, kuru bugün alış fiyatı 18, 15 lira, satış fiyatı 18, 22 Türk Lirası seyirlerinde işlem görüyor.

Peki piyasalarda bu hafta neler oldu? Piyasalarda olan son durum ne? Son dakika...

PİYASALARDA KRİTİK GELİŞMELER...

İçinde bulunduğumuz haftada piyasalarda son derece kritik diyebileceğimiz gelişmeler yaşandı. İlk olarak geçtiğimiz pazartesi günü yani 29 Ağustos’ta dolar endeksi 100 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Bu durum ise doların değerinin daha da yükselmesini sağladı. Uzun bir zaman sürecinden sonra da dolar kuru, ilk kez olmak üzere 100 dolar seyrini geçerek değer kazandı.

Geçtiğimiz günlerde yeniden euro dolar paritesi yüzde  1 seviyesinin altına düşmüş oldu. Dolar, euro karşısında aynı şekilde tekrar değer kazanmış oldu.

 Euro/dolar savaşı bitmiyor! Euroda deprem ne zaman başlayacak? Eurosu olan herkes bu habere…

İşte karşınızda dolarda kıyametin kopacağı tarih! Elinde 1 doları olanlar bile bu habere hemen bakmalı

BİM'den telefon arayanlara müjde haber! Samsung Galaxy A12 artık uygun fiyata BİM’de! 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

Oyuncuların telefonu Oppo A55'e A101’den dev fırsat! İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön