22 / 05 / 2024

Euro/TL kaç lira oldu? Euro kurunda son durum!

Euro/TL kaç lira oldu? Euro kurunda son durum!

Euro almak isteyen vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilen euro/TL şu dakikalarda alış fiyatı 16,05 lira, satış fiyatı ise 16,11 lira seviyesinde işlem görüyor. Peki euro kuru güne nasıl başladı? Euro/TL sabah saatlerinde kaç liradan işlem gördü? İşte merak edilenler...



6 NİSAN 2022 EURO/TL KAÇ LİRA?

Euro kuru bugün alış fiyatı 15,99  TL, satış fiyatı ise 16,07 TL'den işlem gördü. Haftanın ikinci işlem gününe ise alış fiyatı 16,07, satış fiyatı ise 16,17 liradan başlayan euro kuru dün kapanışta alış fiyatı 16,06 TL, satış fiyatı ise 16,12 TL seviyesinde işlem gördü.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Son dakika! Euro bugün kaç lira oldu?

Euro/TL bugün kaç lira? 4 Nisan 2022 son dakika euro kuru...

Euro kuru bu hafta ne kadar oldu? Euro gelecek hafta kaç TL olur?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön