04 / 05 / 2024

Euro/TL kaç lira oldu? Euro kurunda son durum!

Euro/TL kaç lira oldu? Euro kurunda son durum!

Euro almak isteyen vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilen euro/TL şu dakikalarda alış fiyatı 16,05 lira, satış fiyatı ise 16,11 lira seviyesinde işlem görüyor. Peki euro kuru güne nasıl başladı? Euro/TL sabah saatlerinde kaç liradan işlem gördü? İşte merak edilenler...



Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Gün içerisinde yükselişe geçen euro/TL kapanışta alış fiyatı 16,05 TL, satış fiyatı ise 16,11 lira oldu. Peki euro bugün güne nasıl başladı?

EURO/TL NEDEN DÜŞTÜ? BUGÜN GÜNDEMDE NELER VAR?

Euro kuru bugün güne değer kaybederek başladı. Son günlerde yatay seviyelerde işlem gören euro kuru güne aşağı yönlü hereket ederek başladı. Peki euro kurunu etkileyen gelişmeler neler? İşte son dakika gelişmeleri...

Euro/TL kaç lira oldu? Euro kurunda son durum!

Ukrayna Rusya arasındaki savaş bugün 41. gününe girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya'ya yönelik açıklanacak yeni yaptırımların, savaş suçları ile orantılı olması gerektiğini ifade etti. Öte yandan bugün saat 21:00'da FED'İin faiz kararının açıklanacağı bilgisi ile euro kurunda düşüşler yaşandı. 

Piyasaların kapanışında euro kuru yükselişe geçti. Peki euro kuru piyasaların açılışında kaç liradan işlem gördü?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön