30 / 04 / 2024

Euro/TL kaç lira? Euro/TL bugün ne kadar? Son dakika euro kuru

Euro/TL kaç lira? Euro/TL bugün ne kadar? Son dakika euro kuru

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yakından takip ediliyor. Güne 17,82 TL seviyesinde başlayan euro ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? İşte son dakika euro/TL kuru...



EURO BÖLGESİNDE NELER OLUYOR?

S&P Global'in verilerine göre Euro bölgesi öncü imalat PMI Endeksi Eylül ayında 49,6'dan 48,5'e geriledi. Beklenti 48,8 yönündeydi. Hizmet PMI 49,8'den 48,8'a geriledi. Beklenti 49,1 seviyesiydi.

Gün içerisinde en yüksek 17.90'ı bulan Euro 17,96 seviyesinde işlem görüyor.

 Euro/TL kaç lira? Euro/TL bugün ne kadar? Son dakika euro kuru


EURO BÖLGESİNDE RİSK BEKLENİYOR

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, şirketler için daha yüksek faiz giderinin ve kötüleşen iş koşullarının 2023 yılı ve sonrasında temerrüt oranlarını artıracağı uyarısında bulunarak, Euro Bölgesi ve İngiltere'nin son çeyrekte resesyona girmesini beklediklerini aktardı.

 Euro/TL kaç lira? Euro/TL bugün ne kadar? Son dakika euro kuru

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch tarafından yapılan açıklamada, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) refinansman oranını aralık ayına kadar yüzde 2'ye, İngiltere Merkez Bankası'nın da (BOE) politika faizini Şubat 2023'e kadar yüzde 3,25'e yükseltmesi bekleniyor.

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) politika faizini yıl sonuna kadar yüzde 4'e çıkarması ve 2023 boyunca bu seviyede tutmasının beklenildği toplantıda  yüksek enflasyon karşısında daha yüksek faiz giderinin ve kötüleşen iş koşullarının, şirketler için sıkıntı oluşturacağı, 2023 ve sonrasında temerrüt oranlarını yükselteceği uyarısı yapıldı.

Son dakika euro dipte! Bir kenarda 1 eurosu bile olanlar sizi ilgilendiriyor

Euro'da korkutan senaryo alarm veriyor!

Euro için korkutan rakam şimdi açıklandı! Tehlike çanları çalıyor! Son dakika...

Geri Dön