16 / 05 / 2024

Euro/TL ne kadar oldu? Son dakika euro kuru!

Euro/TL ne kadar oldu? Son dakika euro kuru!

Yeni haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başlayan euro yatırımcıları tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Yeni günde atak yapan euro kuru güne 16,31 liradan başlarken gün içerisinde sert düştü. Euroda son durum ne? Euro kaç TL oldu? İşte son dakika euro kuru...



EURO/TL'DE SON DURUM

Euro/TL son 5 sene içerisinde en yüksek seviyeye 18 Aralık 2021 tarihinde 18,757 seviyesi ile ulaştı ve  bir rekora imza attı. Bugün ise güne 16,31 liradan başlayan euro şu dakikalarda satış fiyatı 16,14 lira, alış fiyatı ise 16,04 liradan işlem görüyor. Geçtiğimiz hafta Antalya zirvesi sonrasında yükselişe geçen euro/TL 16,48 bandına kadar yükselmişti.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Döviz piyasasında neler oluyor? Euro/TL bugün kaç lira?

Euro/TL dibe çöküyor! Son dakika euro kuru!

Euro değer kaybediyor... 14 Mart 2022 euro kuru!

Euro geçen hafta rekor kırdı? Bu hafta ne olacak?

Yükseliş trendi devam ediyor! Euro bugün kaç TL?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön