19 / 07 / 2024

Ev alacaklara rehberlik ediyor! Sürpriz masrafların önüne geçiyor!

Ev alacaklara rehberlik ediyor! Sürpriz masrafların önüne geçiyor!

Olayinkolayicom sitesinin, ev alacaklara rehber oluyor. Ev almak isteyenler farklı sürprizler yaşamadan bütçelerini oluşturabiliyor. İşte detaylar...




Kredi, sigorta ve konut süreçlerini kolaylaştırmak için yola çıkan olayinkolayicom, sağladığı “Konut Asistanı” hizmetiyle, ev almak isteyenlere aradıkları konut için gerekli olabilecek pek çok aracı tek bir adreste sunuyor. “Burada her olayın bir kolayı var!” sloganıyla asistanlık hizmeti veren site, konut kredisi kullanacak kişilere, bankaya gitmeden önce kendilerine sunulan avantajlı teklifler sayesinde kredi, sigorta ve konut yolculuğunda karşılarına çıkabilecek gereksiz masraflardan sıyrılmasını sağlıyor.

Aile konutu şerhi nasıl konulur? Aile konutu şerhi için gerekli belgeler nelerdir? olayinkolayicom’un kredi hesaplama modülü ilr, kriterlerine uygun Konut Kredisi tekliflerini kolayca görüntüleyebilen kullanıcılar; aynı zamanda kredileriyle uyumlu yüzde 40’a varan avantajlı Kredi Hayat Sigortası teklifini de anında alabiliyor. Üstelik olayinkolayicom, Kredi Hayat Sigortası satın almak isteyenlere taksitli ödeme seçenekleri de sağlıyor. Buna göre Konut Kredisi kapsamında Kredi Hayat Sigortası poliçesi satın almak isteyenler, prim tutarına bağlı olarak kredi kartı ile yüzde 25 peşin + 5 taksit, yıllık 12 taksit gibi pek çok ödeme kolaylığından faydalanabiliyor. 

olayinkolayi.com sitesinin Kredi Hayat Sigortası ürünü hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler wwwolayinkolayicom adresini ziyaret edebilir. Hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında 0850 222 3466 numaralı Çağrı Merkezi numarasını arayarak ücretsiz asistanlık hizmeti alabilirler.

Bolu'nun o ilçesinde arsa fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı işlerini Serra Mühendislik üstlenecek! 

Traktör alacaklar dikkat! Hattat Traktör fiyatlarını açıkladı! Hemen bakın! İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Geri Dön