13 / 05 / 2024

Ev almak isteyenlere güzel haber! Yeni kampanyalar gelebilir!

Ev almak isteyenlere güzel haber! Yeni kampanyalar gelebilir!

Ev almak isteyenlere güzel haber geldi. Merakla beklenen orta gelirlilere konut kampanyasından sonra 2. el konutlar için yeni adımlar da atılıyor. İşte son dakika gelişmeleri...



"YENİ PAKETLER DEVREYE GİREBİLİR"

Söz konusu bu kampanya çerçevesinde orta gelirliler için uygulanan konut finansman paketindeki ilk 3 sene için uygulanacak olan Hazine desteği sağlanmasa da artan ödemeli bazı yeni paketler devreye alınabileceğini söyleyen Mustafa Hakan Özelmacıklı, kredilerde gene azami sınırlar belirlenebileceğini söyledi. Özelmacıklı açıklamasında gene bu programa benzer bölgeler çerçevesinde 2. el konutlar için de planlanmasını konuta erişimi kolaylaştırması açısından çok faydalı olacağını düşündüklerini kaydetti.

Ev almak isteyenlere güzel haber! Yeni kampanyalar gelebilir!

"İKAMET ŞARTI"

Mustafa Hakan Özelmacıklı, bununla birlikte bu konutlara ayrıca ikamet şartı da getirilebileceğini kaydeden Özelmacıklı, yani satın alınan ikinci el için gerek belli bir süredir o ilde oturuyor, gerekse de aldıktan sonra o konutta oturma şartı ayrıca tanımlanabileceğini kaydetti.

Mustafa Hakan Özelmacıklı, ihtiyaç sahiplerine getirilecek bu düzenleme Türkiye’de konut sahipliği oranını artıracağını söyleyerek, kirada oturan vatandaşların konut sahibi olmasını kolaylaştıracağını kaydetti.

Yeni Evim konut kampanyasının açıklanması yetti! Ev fiyatları arttı!

Yeni Evim kampanyasıyla gayrimenkul sektörü hızlanacak! 

Orta gelirli ailelerin beklediği haber geldi! İşte başvuru şartları


Geri Dön