22 / 05 / 2024

Ev hanımlarına Halkbank’tan faizsiz kredi fırsatı! Kendi işini kuracak kadınlara sıfır faizli 100 bin TL kredi!

Ev hanımlarına Halkbank’tan faizsiz kredi fırsatı! Kendi işini kuracak kadınlara sıfır faizli 100 bin TL kredi!

Halkbank, ilk defa iş kuracak veya kendi işini kurmuş kadın girişimcilere özel kredi fırsatları sunuyor. Halkbank’ın kredi kampanyalarında ise faizsiz kredi seçeneği ve 6 aya varan anapara geri ödemesiz krediler büyük ilgi görüyor…



Aynı zamanda kendi işini kuran ya da yeni iş kuran kadın girişimcilerin bahsi geçen krediden avantajlı faiz oranları ile faydalanması sağlanacak.
Halkbank’ın sunduğu kredi badesi içinde 6 aya kadar anapara ödemesiz dönem fırsatı ise kredi kullanan kadın girişimcilerin geri ödemelerini ertelemeleri ve rahat bir ödeme planı yaparak ödemeleri taksitlendirme olanağından da faydalanmaları sağlanıyor. 

Ev hanımlarına Halkbank’tan faizsiz kredi fırsatı! Kendi işini kuracak kadınlara sıfır faizli 100 bin TL kredi!
Söz konusu kredi kapsamında vade süresi 36 ay olarak belirlenirken, ödeme yapılmayan dönemlerin faizleri uygun oranlarla üçer ayda bir şeklinde tahsil edilmektedir. 
Halihazırda var olan kredi limitlerinin haricinde kadın girişimcilere asgari 5.000 TL Ticari Kredi Kartı limiti ile asgari 5.000 TL KMH limiti de tanımlanmaktadır. 
KADIN GİRİŞİMCİLERE FAİZSİZ ESNAF KREDİSİ İMKANI
Halkbank ayrıca, KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin tamamlayan ve öğrendiklerini hayata geçirerek üretim yapmak isteyen kadınlara faizsiz kredi desteği de sunacak.
30 yaşını doldurmamış girişimciler Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli Esnaf Kredisi ile 100 bin TL’ye kredi kullanabilecek. 
Finansman desteğine ihtiyaç duyan girişimciler için hayata geçirilen kredide, minimum 1 sene süreli ustalık belgesi bulunan ve ilgili meslek alanında 1 sene içerisinde işletme kuranlar için limit 275 bin Türk lirası olarak belirlendi. 
Halkbank, sıfır faiz ve uygun geri ödeme seçenekleri ile kadınların üretime katılmalarını desteklemesinin yanı sıra pek çok farklı meslek grubu ve sektör için de uygun faizlerle esnaf ve girişimci kredileri de sunmaktadır.

Yapı Kredi'den 3 ay ertelemeli kredi fırsatı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön