13 / 05 / 2024

Ev sahibi ve kiracılara ödeme yapılıyor! 2500 TL ödeme için e-devletten başvuru yapabilirsiniz!

Ev sahibi ve kiracılara ödeme yapılıyor! 2500 TL ödeme için e-devletten başvuru yapabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi kişilere ev sahibi ya da kiracı ayrımı yapılmadan tam tamına 2 bin 500 TL ödeme yapılacağı konusunda duyuru yapıldı. Bakanlık tarafından başvuru şartları aktarıldı.



Ev sahibi ve kiracılara ödeme yapılıyor! 2500 TL ödeme için e-devletten başvuru yapabilirsiniz!

Doğalgaz tüketim desteği şartları neler?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine sağlanan sosyal destek ödemesinden yararlanabilmek için birtakım şartların taşınması gerekmektedir. Doğalgaz tüketim desteği şartları ise şu şekilde:

Doğalgaz tüketim desteğinde yararlanabilmek için başvuru yapacak kişilerin Türkiye Cumhuriyet Vatandaşı olması gerekmektedir. Destek ödemesini e-Devlet platformu üzerinden giriş yaparak destek ödemesine başvurudu yapılmalıdır Doğalgaz yapısı olan il, ilçede ya da beldede ikamet ediyor olmak aranan temel şartlar arasındadır.

Konutlarında ön ödemeli ya da  faturalı sayacın bağlı olduğu doğal gaz aboneliğinin olması ve ödenecek faturanın ikamet adresi için mesken abone grubunda olması gerekmektedir

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Bunu yapan ev sahibine 24 yıl hapis talebi! Kiracılar ve ev sahipleri hemen bakın!

Notersiz yapılan kira sözleşmesi geçerli mi? Sözleşme varken kiracı çıkabilir mi?

Artık kiracı döneminde devir değişti! Bekara ev vermem diyenler bu ceza sizi bekliyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön