12 / 05 / 2024

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi geliyor! Yeni proje! 

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi geliyor! Yeni proje! 

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi için düğmeye bastı. Proje için yüklenici firma ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi ile ilgili merak edilen ayrıntılar...



EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Gümüşsuyu Mahallesi, 1893 ada 19 parsel, 1892 ada 29 parsel ve 1882 ada 51 parsellerde hayata geçirilecek. 

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi için yüklenici firma ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. Şİrket, sözleşme kapsamında  yüklenici firma tarafından inşa edilecek yapılardan arsa sahibi olarak yüzde 55 oranında pay alacağını duyurdu. 

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi geliyor! Yeni proje! 

2023 yılında gerçekleştirilmesi planlanan EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesinde, boğaz manzaralı 24 villa yer alacak. 10 dönüm büyüklükteki bir arsa üzerinde yükselecek olan projenin görselleri yayınlandı. 

2014 yılında Ömer Faruk Çelik tarafından kurulan EYG Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, gayrimenkul sektöründe geleceğe dönük sürdürülebilir yapılanmasıyla ön plana çıkıyor. EYG GYO, daha önce de Başakşehir'de Adım İstanbul ve EVvel İstanbul projelerine imza attı. Şirket, Narlı Bahçe projesinin inşaatını sürdürüyor. Narlı Bahçe projesinde, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. 

EYG GYO, zamanın dinamiklerini yakalayan ve dünya standartlarındaki çevrecilik yaklaşımlarıyla bilinçli bir yaşam ve doğa dengesi hayata geçiriyor. Şirket, gayrimenkul sektöründe proje üretiminden satışa ve satış sonrası hizmetlere kadar geniş bir yelpazede faaliyette bulunuyor.

EYG Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimize ait İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesinde yer alan 1893 ada 19 parsel,  1892 ada 29 parsel ve 1882 ada 51 parsel numaralı taşınmazlarla ilgili olarak yüklenici firma ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşmeye göre yüklenici firma tarafından inşa edilecek yapılardan Şirketimiz arsa sahibi olarak %55 oranında pay alacaktır.

Saygılarımızla,

EYG Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Web: http://eyggyo.com.tr/

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı! 

Koray GYO İstanbul-İstanbul 3. Etap için ruhsat alındı! 

Villa Pino Kurtköy ön satışta! Kurtköy'e 70 müstakil villa geliyor! 


Geri Dön