19 / 05 / 2024

EYT çiftte müjde! Hesaplara yatıyor

EYT çiftte müjde! Hesaplara yatıyor

EYT ile ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren gelişme yaşandı. EYT'li vatandaşa çifte ödeme. Kıdem tazminatı ve promosyon ücretleri hesaba geçecek. İşte tüm detaylar...



En yüksek EYT emekli promosyonu veren bankalar listesi, Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesinin yasalaşmasıyla birlikte emekli olmaya hak kazanan 2 milyonun üzerindeki vatandaş tarafından merak ediliyor.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasasının ardından kamu ve özel bankaların promosyon yarışı hızlandı. İlk etapta 2 milyon 250 bin kişiye emeklilik hakkı tanıyan düzenlemede gözler EYT banka promosyonu ücretlerine döndü. İşte tüm detaylar...

Emeklilikte yaşa takılanları (EYT’li) ilgilendiren yasa 3 Mart’ta Resmi Gazete’de yayımlanıp yürürlüğe girdi. Bu tarihten sonra hemen emekli olacak 2.2 milyon vatandaşın maratonu başladı.

EYT’li emekli adaylarının yaklaşık yüzde 80’i çalışıyor ve çalışmaya devam etmek isteyenler bir hayli fazla. Yasa kapsamında emekli olacakları ekonomik olarak rahatlatacak birçok ödeme söz konusu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön