20 / 05 / 2024

EYT için hayati uyarı! Son üç gün

EYT için hayati uyarı! Son üç gün

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2 Milyon 250 bin vatandaşımız emekli olma hakkına kavuşacak. Emeklilik hakkının kullanılması hususunda herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacak" diye konuştu. Hizmet borçlanması yapmak isteyenler için Ekonomist Muhammet Bayram kritik uyarılar yaptı. İşte tüm detaylar...



Ayrıca Yurtdışı borçlanma en düşük: günlük 150-TL’ye 12 aylık askerlik borçlanması 38.430-TL’ye, tek çocuk için doğum borçlanması(2 yıl tek çocuk) 76.861-TL’ye çıkacak.

EYT kapsamında emekli olacak vatandaşlarımızın yeni yıl gelmeden borçlanmalarını yapmaları ceplerinden fazladan %54,66 daha az para çıkmasına yarayacak olduğundan, kendilerini bir an önce borçlanmalarını yapmaları konusunda uyarıyoruz.

STAJYERLERİ KAPSIYOR MU?

Stajerler için yatırılan primde sigorta primi olmadığı için dahil edilmiyor. Sayın Bilgin de stajyerleri kapsamıyor dedi. Komisyonda belki dahil edilebilirler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön