14 / 05 / 2024

EYT’de mutlu son mu? EYT için beklenen tarih açıklandı!

EYT’de mutlu son mu? EYT için beklenen tarih açıklandı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, milyonların büyük bir heyecanla beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle ilgili merak edilenleri cevaplandırdı. İşte çok sayıda EYT’liyi heyecanlandıran o açıklama…



HERKES MÜSTERİH OLSUN

AK Parti MYK Toplantısı'nın ardından kameralar karşısına geçen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gündemle ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Sözcü Çelik, EYT konusu ve erken seçim hakkında, EYT konusuyla ilgili önemli olan siyasi iradenin ortaya çıkması olduğunu ve kararın verildiğini söyledi. “Meclis'in çalışma takvimine göre sonuç çıkacaktır. Hiçbir gecikme olmayacak. Seçim sonrasına kalması gibi bir durum söz konusu değil” diyen Çelik, şöyle konuştu: “Bakanımız gerekli açıklamayı yaptı. Herkes müsterih olsun. Şubat en geç mart ayında sonuca ulaşılmış olacaktır. Kendi takvimi içinde gecikme olmadan yasalaşacak.”

EYT’de mutlu son mu? EYT için beklenen tarih açıklandı!

SEÇİM TARİHİNE GÜNCELLEME YAPILIYOR

“Seçim konusuyla ilgili tarih budur dediğimiz zaman duyuracağız” diyen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçimlerin biraz geriye çekilebileceğini ifade etti. Çelik, birkaç tarih konuşulduğunu ve çok kısa bir süre sonra güncelleme söz konusu olacağını belirtti.

“EYT nedeniyle satılık” furyası başladı!  Cep telefonunu satan da var, evine ilan açan da!

EYT ile ilgili aklınıza takılan tüm soruların cevabı bu haberde! Okumadan geçmeyin!

EYT'de ince hesaplar yapılıyor! İşte detaylar


Geri Dön