07 / 07 / 2024

 EYT’den emekli olanlara bayram ikramiyesi yatacak mı? EYT'de son durum ne?

 EYT’den emekli olanlara bayram ikramiyesi yatacak mı? EYT'de son durum ne?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar, bu kez de meclise takıldı. Önce TBMM’de görüşmeler uzarken ardından yaşanan acı deprem felaketi EYT sürecini sekteye uğrattı. Ama bu haber EYT’lilerin yüzünü güldürecek. İşte detaylar…



 

İLK MAAŞLAR NE ZAMAN YATACAK?

EYT teklifi yasalaştığında,  sigortalılık süresi ve prim günü şartını yerine getirenler, yaşı beklemeden emekli olabilecek.

 Kanun teklifi bu ay içinde yani Şubatta yasalaşırsa ilk maaşlar martta hesaba yatmış olacak.

Ramazan bayramı yaklaşırken, EYT’den emekli olmayı bekleyen milyonlarca vatandaş  'EYT'den emekli olanlar bayram ikramiyesi alacak mı?' diye merak ediyor. İşte cevaplar…

  EYT’den emekli olanlara bayram ikramiyesi yatacak mı? EYT de son durum ne?

BAYRAM İKRAMİYESİ ALACAKLAR MI?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle emekli olacaklar, ramazan bayramına yetişecek mi? EYT’den emekli olanlara bayram ikramiyesi verilecek mi? sorularının yanıtı ise net.

Ramazan mart ayı sonunda başlarken, Ramazan Bayramı 21 Nisan Cuma gününden itibaren kutlanacak. Her yıl bayramdan önce yatırılan emeklilerin bayram ikramiyelerinin bu nedenle 20 Nisan tarihine kadar tüm hak sahiplerinin hesaplarına yatırılması bekleniyor.

Bu da, EYT yasalaştıktan sonra hemen başvurusunu yaparak emekli olacak  EYT'liler, bu Ramazan Bayramı'nda ilk kez bayram ikramiyelerini alacaklar anlamına geliyor.  Bayram ikramiyesi geçen yıl  1100 lira olarak ödenmişti, ancak bu yıl asgari ücrete ve emekli maaşlarına zam geldiği dikkate alındığında bundan daha yüksek bir ikramiye ödenmesi bekleniyor.

İslam Memiş bombayı patlattı! Paraları yastık altından çıkarma zamanı! Gram altında büyük fırsatlar geliyor!

Başvurun, hemen almaya başlayın! Tam 1.000 TL ödeniyor!

Milyonlarca vatandaş yararlanacak… Bu ay hesaplara tam 4.337 lira yatacak!

Kira desteğini kimler alabilir? Kaç TL kira desteği veriliyor?

EYT’den emeklilik başvuruları başlıyor! Emeklilik şartları değişti mi?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön