28 / 06 / 2024

EYT'liler meclisin açılmasını bekliyor! Finale adım adım gelindi! 99 öncesi sabırsızlanıyor

EYT'liler meclisin açılmasını bekliyor! Finale adım adım gelindi! 99 öncesi sabırsızlanıyor

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 7.7 ve 7.6 şiddetinde ki depremlerin akabinde bir çok proje ertelendi. EYT'liler de meclise gelmesi an meselesi olan kanunun ertelenip ertelenmediğini merak ediyor. 8 Eylül 1999 öncesi sigorta girişi olanlar da müjdeli haber bekliyor.



MECLİS AÇILIŞ TARİHİ

Kahramanmaraş'ta meydana gelen zelzelelerin akabinde meydana gelen yıkım üzerine binlerce kişi yaşamını kaybederken Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada  milli yas ilan edildiğini söyledi. Meclis'in kapanmasıyla birlikte ise EYT için düzenlemelerin  nasıl ilerleyeceği ve meclisin ne zaman açılacağı merak edilmeye başlandı.
 Twitter aracılığı ile yapılan açıklama üzerine mecliste grubu bulunan siyasi partilerin yöneticileri ile yapılan görüşmeler sonucunda meclisin 21 Şubat 2023 tarihine kadar görüşme yapmayacağı tüm işlemlere ara verildiği söylendi. 21 Şubat 2023 Salı günü saat 15.00'ten itibaren gündemde yer alan teklifler meclis gündemine gelecektir.

EYT liler meclisin açılmasını bekliyor! Finale adım adım gelindi! 99 öncesi sabırsızlanıyor

EYT GÖRÜŞMESİ NE ZAMAN?

Milli yas sebebi ile kapalı olan meclis 21 Şubat günü açıldığında EYT konusunda tüm düzenlemelerde  görüşülecektir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, imzasına sunulan plan üzerinden alınan kararlar tek tek Resmi Gazete'de yayınlanarak yasa haline gelecektir.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön