29 / 04 / 2024

 EYT’lilere müjde!  Emekli promosyonu 23 bin TL’ye kadar çıkabilir!

 EYT’lilere müjde!  Emekli promosyonu 23 bin TL’ye kadar çıkabilir!

EYT’den emekli olacak 2,5 milyon kişinin sisteme katılacak olması bankaları harekete geçirdi. Emekli maaşlarına verilen promosyonun miktarı üzerinde çalışılırken, emeklileri müşterisi yapmak isteyen bankaların promosyonu 23 bin TL’ye kadar yükseltmesi de masada…



Emeklilere maaşlarını taşımaları karşılığı verilen promosyon miktarında 23 bin TL eşiği aşılmak üzere. SSK’lı, Bağkur’lu, EYT’li olup maaş promosyonu alacaklar, yeni promosyon miktarının ne olacağını merak ediyor.

Emekli promosyonlarının miktarı, 2023 yılı memur maaş oranlarının belli olmasıyla birlikte  yenilendi.  EYT düzenlemesinin yasalaşmasının ardından, 2,5 milyonu bulan emekliler de promosyon almaya başlayacağı için bankalar da EYT hazırlığına ve cazip promosyon kampanyaları düzenlemeye başladı.

AHaber Sitesinde yer alan habere göre, bankaların çalışmalarında, promosyon kampanyalarının 23 bin TL’ye kadar yükselmesi de konuşuluyor.

 EYT’lilere müjde!  Emekli promosyonu 23 bin TL’ye kadar çıkabilir!

EYT yasası TBMM’ye geldiği günlerde, milyonlarca kişi promosyon miktarının ne kadar artacağına odaklandı.  2023  yılı memur ve emekli maaş zamlarının netleşmesiyle birlikte bankalar promosyon ödemelerini güncellemeye başladı.  Peki hangi banka kaç TL promosyon ödüyor?

23 BİN TL’Yİ GÖREBİLİR

EYT yasasının gündeme girmesiyle beraber, milyonlarca kişi daha emekli olmaya hazırlanıyor.  Son olarak 7.500 TL'ye kadar çıkan emekli promosyonunun 23 bin TL'ye kadar yükselmesi öngörüyor. Alınan kulis bilgilerine göre,

Kulislerde dolaşan bilgiye göre, bankalar 23 bin liraya ulaşan promosyon ödemesi yapmak için kolları sıvarken, bu rakamlar henüz netleşmemekle birlikte, emekli maaşına göre promosyon ödeme tutarı da değişiyor.


Geri Dön