28 / 04 / 2024

EYT’lilerin beklediği soru yanıtını buldu! AK Partili isim tarih açıkladı!

EYT’lilerin beklediği soru yanıtını buldu! AK Partili isim tarih açıkladı!

Yaklaşık 2.6 milyon EYT’li emekli olabilmek için düzenlemenin yasalaşmasını bekliyor. Ancak şu ana kadar bu konuda kesin bir bilgi verilmemişti. Konuyla ilgili konuşan AK Partili Bülent Turan ilk kez o düzenlemenin TBMM’ye geleceği tarihi açıkladı. İşte o tarih…



Geçtiğimiz senenin son günlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2,6 milyon kişiye emekliliğin yolunu açan EYT düzenlemesinin ne zaman kanunlaşacağı merak konusu.

2022 senesinin son günlerine doğru milyonlarca kişinin yıllardır beklediği emeklilik yolu açıldı ancak düzenleme bir türlü Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gelerek kanunlaşmadı.

Düzenlemenin duyurulmasından bu yana aradan geçen yaklaşık 15 günlük sürede EYT’lilerin meraklı bekleyişleri arttı.

EYT’lilerin beklediği soru yanıtını buldu! AK Partili isim tarih açıkladı!

Söz konusu düzenlemenin ocak ayının ilk haftasında Meclis’e gelmesi bekleniyordu ancak bu gerçekleşmedi. Peki EYT düzenlemesi ne zaman TBMM’de görüşülüp yasalaşacak?

İşte bu konuda AK Parti cenahından gelen açıklama, EYT’lilerin içine su serpecek. Zira milyonlarca kişinin geleceğini ilgilendiren bu konuyla ilgili AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan bir açıklama yaptı ve söz konusu düzenleme ile ayrıntıları paylaşırken tarih de verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön